Forrasztóanyag

Forrasztóanyag

 

Ez a kategória forrasztóanyag kínálatunkat tartalmazza. Beszerezhetsz forrasztógyantát, forrasztókrémet, forrasztóolajat és forrasztóónt. Ónból 0,5 mm, 0,8 mm és 1 mm-es is elérhető, azt ónt leginkább szakmai felhasználók részére ajánljuk. 

 

A forrasztóolajat villamosipari és elektronikai finom forrasztási munkálatokhoz javasoljuk, míg a forrasztókrémet ipari lágyforrasztási feladatokhoz. Az elektronikai forrasztások nélkülözhetetlen alapanyaga a forrasztógyanta. Előnye a savmentesség, ezáltal a felületeken visszamaradva sem vált ki korróziót. Merülj el kínálatunkban, és válaszd ki a számodra legoptimálisabbat!

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

Két azonos vagy különböző anyag egymáshoz kapcsolása olvasztás nélkül a forrasztással lehetséges. A két anyagot a forrasztóanyag köti egymáshoz, melynek olvadáspontja alacsonyabb, mint az összekapcsolandó anyagoké. 

 

Forrasztóanyag választékunk 

 

Webáruházunk barkácskellék kínálatában forrasztópáka állomások mellett forrasztóanyagokat is beszerezhetsz. Termékpalettánk kialakítása során törekedtünk arra, hogy profi szakemberek, és hobbi barkácsolók egyaránt megtalálják a számukra szükséges alapanyagokat és felszereléseket. 

 

Forrasztógyantát 50 g-os kiszerelésben biztosítunk, mely az elektronikai forrasztási munkák alapvető kelléke. Savmentes, lágyító adalékkal kínáljuk, ezért nem okoz korróziót a felületeken. A forrasztókrém az ipari lágyforrasztási munkák során használatos, mely egy savmentes, erős tisztító, folyósító anyag. A termék alkalmazható réz, ón, acél és saválló acél lágyforrasztásánál egyaránt. 

 

A forrasztóolaj felhasználható villamosipari, elektronikai forrasztásokhoz is, mely egy klórmentes folyósító, ezáltal remekül alkalmazható nagy finomságú forrasztási feladatokhoz. Szakemberek számára forrasztóónt is kínálunk!

 

Praktikus tippek forrasztáshoz

 

Mindig az elvégzendő munkához mérten válassz forrasztóanyagot, melynek kiváló a minősége és megfelelő az adott forrasztáshoz. A kifogástalan munkához elengedhetetlen a magas minőségű forrasztóállomás, melyet szintén beszerezhetsz webáruházunkból. 

 

A pákahegyet tartsd tisztán, kizárólag szennyeződésmentes, nem oxidált felületeken forrassz! Mindig ügyelj a biztonságodra, légy alapos és körültekintő! Szerezz be minden szükséges eszközt, hogy precízen, gördülékenyen dolgozhass!