Unity 93L grill asztal

Cikkszám: 230420
59 990 Ft
RRP: 88 990 Ft
Rendelhető
Időjárásálló
Időjárásálló
Karbantartást nem igényel
Karbantartást nem igényel
Könnyű tisztítás
Könnyű tisztítás
UV védelem
UV védelem
Szín
Grafit
Normál szállítás : 1900 Ft
Prémium szállítás : 3800 Ft

Adatok

Gyártó
Curver
Termékverzió
Unity 93L grill asztal, grafit
Garancia idő
12 hónap
Szín
Grafit

Termékleírás

Termékjellemzők

Ha funkcionális és ötletes megoldásokat keres kertjébe, akkor biztosan elnyeri tetszését a Keter márkanév újdonsága - az Unity grillezőasztal. Ez a praktikus asztal elegáns, és használata elengedhetetlen lesz a hétvégi grillezös partyknak.

A keter igéret

Minden időjárásálló időjárásálló Nulla karbantartás nulla karbantartás
Easy Clean könnyű tisztítás Fade Free UV védelem

A termék ellenáll a szélsőséges időjárási viszonyoknak - nem árt neki az eső, a hó vagy az UV sugárzás. A szennyeződések gyorsan és egyszerűen eltávolíthatók. A műanyag termékeket ezenkívül megkülönbözteti a többi anyagtól a könnyű karbantartás is ami mindeképp előny. Ha úgy döntünk, hogy műanyagból készült bútorokat vagy kiegészítőket vásárolunk, akkor vásárlás után  éveken keresztül élvezhetjük használatát.

A készlet kitűnő kinézete mellett  fő előnye a többfunkciós képesség. A praktikus acél tető lehetővé teszi különféle ételek, italok felszolgálását a vendégek számára. Ezen felül van egy polc a munkalap alatt, praktikus szekrény és  fogantyú fogasokkal , melyek grillezés közben segítenek megőrizni a rendet és a tisztaságot.

A szekrény kiváló minőségű műanyagból készül, amelynek kinézete a fához hasonlít. A tető és a kiegészítők rozsdamentes acélból készültek. Ezek az anyagok ellenállnak az időjárási viszonyoknak, nagyszerűválasztás a kertekbe.A szekrény tetején van egy rozsdamentes acél munkalap, amelyen ételt tarthatunk. Ennek a megoldásnak az az előnye, hogy helyben ételeket készíthet, anélkül, hogy szükségtelenül a lakásba siessen zöldségekér fűszerekér. Most mindent megtehetünk a helyszínen.  

A munkalap alatt van egy funkcionális polc is, amelyre grillezési kellékeket, edényeket vagy poharakat tehetünk.

Ezen felül egy praktikus fogantyúval is el van látva , amelyre felfüggeszthetjük a jelenleg használt kiegészítőket - védőkesztyűt, kendőt vagy grillfogót. A bútorok alsó részén található egy tágas szekrény mindenféle apró dologhoz, amelyre grillezéskor szükség lehet. Különféle grillezési termékekhez és kiegészítőkhöz használható  például tartalék szénzsákhoz.

 

Az egész szekrény praktikus kerekekkel van felszerelve, amelyek lehetővé teszik az Unity Storage Buffet asztal könnyű mozgatását.

A Unity grill asztal kiváló megoldás bármilyen kertbe. A praktikus és elegáns bútordarab gyorsan válik kedvenc kerti kiegészítővé, és a gyártásához használt anyagok  tartóssága lehetővé teszi számunkra, hogy sok éven keresztül élvezhessük használatát.

Csomag mérete: 84 x 54 x 38,5

Termék súlya :11,5 kg meblobranie

Unity  grill asztal több színben is kapható

A Termék méretei
  Asztal
Szélesség 70 cm
Mélység 54 cm
Magasság 90 cm

Videók

Vélemények

Unity 93L grill asztal
Rendelhető