Hanging Tool Rack

Cikkszám: 228562
2 990 Ft
Nincs raktáron
Időjárásálló
Időjárásálló
Karbantartást nem igényel
Karbantartást nem igényel
Könnyű tisztítás
Könnyű tisztítás
UV védelem
UV védelem
Normál szállítás : 1290 Ft
Prémium szállítás : 3800 Ft

Adatok

Gyártó
Curver
Termékverzió
Hanging Tool Rack
Garancia idő
12 hónap

Termékleírás

Termékjellemzők
Akasztható szerszámtartó - a kerti szerszámok fogasa - lehetővé teszi a szerszámházban, a garázsban vagy a raktárban a hely megsporolását. 7 akasztóval és speciálisan profilos fogantyúval rendelkezik, amelyek lehetővé teszik különféle kerti szerszámok és felszerelések tárolását. 

A keter igéret

Minden időjárásálló időjárásálló Nulla karbantartás nulla karbantartás
Easy Clean könnyű tisztítás Fade Free UV védelem
A függesztett szerszámtartót a falhoz kell csavarozni, az alapjában lévő négy lyuk segítségével. A fogas tetején van vízmérték , amely lehetővé teszi a hibamentes összeszerelést. A függesztett szerszámtartó tartós, fehér műanyagból készül. Több középső gumi fogantyúi vannak, csúszásmentes burkolatok , amelyek segítenek a kerti szerszámok megtartásában. A fogas kiválóan alkalmas a Keter kerti házakhoz - termékcsaládunk az  Oakland és a Fusion , a falak fúrásának szükségessége miatt. 
A Keter cég - a világ minden tájáról ismert gyártó.  Olyan cég, amely több mint 60 éve gyártja a legjobb minőségű termékeket. A legtöbb cikket előállító gyárak Európában találhatók. A Keter két másik márkával egyesült: az Alibertel és a Curverel. A nagy funkcionalitás és az innovatív technológiai megoldások az egész világon olyan ügyfelek ezreit teszi elégedetté, akik használják a Keter termékeket. 
Anyag: Műanyag
Helyek száma 15 
A Termék méretei
Szélesség 62 cm
Mélység 14 cm
Magasság 16,5 cm

 

Vélemények

Hanging Tool Rack
Nincs raktáron