Akasztós szekrény

Amikor szekrény vásárlásáról van szó, akkor alaposan meg kell fontolni, hogy milyen típusra van szükség, mennyi holmi tárolását kell megoldanunk. Amennyiben szereted az akasztós szekrényeket, akkor érdemes a hasonló berendezések között nézelődni.


 


Szerencsére jó helyen jársz, hiszen webáruházunkban többféle szekrényt is találhatsz, amiből nem lesz nehéz a választás. Különféle formatervezésekkel, anyagokkal, színekkel, illetve kialakításokkal találkozhatsz, aminek hála nem lesz gond az egyéni stílus sem. Ha tehát mindened a divat, akkor érdemes akasztós szekrényt választanod otthonra.

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
18 db termék
 

Milyen szekrényt válassz magadnak?

 

Amikor újfajta szekrényt vásárolnál a lakásba, akkor a legtöbbször Te is arra gondolsz először, hogy vajon az adott méret befér-e a sarokba, ahova azt szánod. Persze a szín és a formatervezés is rendkívül fontos, de nagyon nem mindegy, hogy milyen a belső elrendezés. Ha neked több az akasztani való ruhád, sok a szoknya, az öltöny, akkor praktikusabb választás egy akasztós szekrény, amelyben minden kényelmesen elfér. 

 

Amennyiben tehát sok-sok ruhát tartasz a gardróbban, akkor egyértelműen egy tágas és nagyobb méretekkel rendelkező típusra van szükséged. Persze akadály lehet a helyiség nagysága, azonban szerencsére a webáruházunkban megannyi keskeny berendezés közül válogathatsz, amiben rengeteg minden elfér. 

 

Az akasztós szekrények palettája

 

A webshopunkban kapható kivitelek között ott van például a szilva-szürke árnyalatú Cheris bútor, amely egy igazán exkluzív kiegészítője lehet az otthonodnak. Az egyszerű vonalaknak hála, letisztult eleganciával látja el a helyiséget. A bútor DTD laminált lapból készül, amely tökéletes megoldásnak bizonyulhat akár a nappaliba, akár a hálószobába egyaránt. Ebben a típusban két felső polc és két akasztórúd található, ehhez pedig két ajtón át férhetünk hozzá.

Igazán igényes választás a Tedy Typ, amelynek tulajdonképpen saját személyisége van. A klasszikus stílust kedvelők számára talán nem is létezik szebb szekrény. Amennyiben tehát egy harmonikus otthonra vágysz, ahol nyugodt atmoszférát teremthetsz meg, akkor ez a lefkas tölgy színváltozat lesz számodra a megfelelő választás.

Nézz körbe tehát még ma a széles palettánkon, és válaszd ki azt a szekrényt, amelyre a hálószobában, az irodában vagy a nappaliban szükséged van. Ha pedig polcos, esetleg kombinált változatra vágysz, azt tartod praktikusabbnak, akkor látogass el a további kínálatunkba.