Üveges vitrin

Ez a kategória az üveges vitrin választékunkat mutatja be. A régi nappalik tömött szekrénysora mára már a múlté, helyette sokkal modernebb, egyedi megoldásokat javaslunk. Nem szükségszerű, hogy az egész falat elfedje, hanem inkább kisebb elemeket kombinálva, médiatartót, nyitott és zárt tárolókat is tartalmazó megoldásokat kínálunk. Ezáltal sokkal izgalmasabbá varázsolható a belső tér. 


A vitrinek szuvenírek tárolására, de könyvek elhelyezésére, valamint a porosodásuk megakadályozására is tökéletesek. Komplett nappali fal részeként, de önálló elemként is megállják a helyüket. A különféle stílusú vitrinek bőséges választékából szemezgethetsz, akár modernebb magasfényűt keresel, akár sonoma tölgyet.

tovább bezár
Kampány kategória
Készletinformáció
További szűrők
61 db termék
 

Az üveges vitrin típusai 

Webáruházunk szekrény kínálatából, a modern stílusú, fa mintázattal ellátott bútoroktól kezdve egészen a retro hatású skandináv vitrinig kedvedre válogathatsz. Sőt a férfiak kedvence, a sötét fa színű, loft beütésű vitrin fém lábakkal is igen kelendő. 

Egy-egy kiemelt dísztárgy elhelyezése nem okoz problémát többé, de akár emlékgyűjtemények, makettek, családi ereklyék tárolására is kiválóak. Az említett tárgyak méretét és mennyiségét is vedd figyelembe, mielőtt kiválasztod a számodra legszimpatikusabbat! Ezenkívül az általad preferált stílus és színvilág sem elhanyagolható szempont. 

Azt is tartsd szem előtt, hogy a nappaliban már meglévő bútorokhoz mely típus passzolna leginkább. Minél harmonikusabb lesz a szoba összképe, annál otthonosabban érzed magad, és elégedetten szemlélheted a legkedvesebb ajándéktárgyaidat az üveg mögött.

Hogyan rendelj tőlünk? 

Amennyiben konkrét elképzeléssel érkezel webshopunkba, használd a bal oldalon lévő kategóriákat, és kattints az éppen keresett termékek gyűjtőoldalára! 

Válogatnál még? Az üveges vitrineket kilistázhatod a szűrőrendszerünk segítségével név és ár szerint, növekvő vagy csökkenő sorrendben, de megnézheted az éppen népszerű bútorokat is. Sőt még a legfrissebben feltöltött vitrinszekrényeket is egybegyűjtve tekintheted meg. A kiválasztott terméket elegendő a kosárhoz adni, majd a „tovább a kosárhoz” opcióra kattintva a rendszer átnavigál a megrendeléshez, vagy folytathatod a böngészést, amíg meg nem leled a legtökéletesebbet.

Merülj el a különleges üveges szekrények világában, és keresd meg az otthonodhoz leginkább illőt!