Nyitott polcos szekrény

Ebben a kategóriában nyitott polcos szekrény választékunkat találod. Klasszikus darabok és modern megoldások egyaránt elérhetők webáruházunkban. Ezek a bútorok nem csupán plusz tárolási opciót nyújtanak, hanem egyedi megjelenésükkel jelentősen alakítják az egész lakás összképét. 


 


Izgalmas, egyedi formavilágú darabok is beszerezhetők, mint például a fehér színű BAKI New Typ 2 modell vagy az Odyn könyvespolc. Igazi különlegességek az ERDEM többfunkciós polcok is. A klasszikusabb stílust preferálók számára ajánlott KORA szekrényünk, TEMPO cseresznye bútorunk, illetve a sonoma tölgy RESITA modell.

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
118 db termék
 

Egy nyitott polcos szekrény minden lakásban nélkülözhetetlen elem. Jó szolgálatot tesz, ha könyvek, ajándéktárgyak és különféle szobai dekorációk elhelyezését kell megoldani. Amellett, hogy praktikusan használható tárolásra, nagymértékben befolyásolja az otthon küllemét is.

 

Nyitott polcos szekrény kínálatunk 

 

Merülj el polcos szekrény kollekciónkban, és fedezd fel a nyitott polcos modelljeink bőséges választékát! 

 

Különböző formavilágú és színű változatokból válogathatsz. Mutatós, stílusos darabok és hagyományos, elegáns bútorok közül szemezgethetsz. Például samoa king, sonoma tölgy, valamint fehér színű tűnyalábos fenyőfa modell is elérhető. 

 

Hagyományos, klasszikus polcos szekrényt keresel könyveidnek? Ajánljuk TEMPO cseresznye modellünket, sonoma tölgy RESITA bútorunkat, illetve a sötétbarna KORA polcos szekrényt. 

 

Szeretnéd feldobni a nappalid hangulatát, és valami igazán különleges polcos tárolót keresel? Ez esetben ERDEM többfunkciós polcunkat mindenképpen nézd meg! Remek választás még Odyn könyvespolcunk és a BAKI New Typ 2 modellünk. 

 

Milyen tárolót válassz? 

 

Az ideális tároló kiválasztása nem könnyű feladat, néhány szempont átgondolása viszont jelentősen leszűkítheti a kört. 

 

Elsőként azt érdemes meghatározni, hogy milyen célból vennéd igénybe a polcos szekrényt. Könyvek, dekorációs tárgyak elhelyezésére tökéletesek a nyitott szekrények.

 

Érdemes a meglévő bútoraid színéhez, stílusához passzoló darabot választani. Ez persze nem azt jelenti, hogy teljesen ugyanolyannak kell lennie, egy kicsit eltérő, izgalmasabb formavilágú, ennek ellenére harmonikusan beilleszthető bútor remekül feldobja az egész helyiséget.