Polc kiegészítők

Nagy vágyad egy rendezett és tiszta otthon, ahol mindig mindennek megvan a helye? Szeretnél beszerezni egy minőségi és tartós szekrényt, de nincs meg benne mindaz, amire neked szükséged van? Polckiegészítőket keresel, amivel még rendszerezettebb és nyugodtabb lehet az életed?


 


Akkor jó helyen jársz, hiszen webáruházunkban szinte mindent megtalálhatsz, amire az otthonodban szükség lehet. Legyen szó szekrényekbe helyezhető polcokról fehér vagy bükk színben, esetleg alsó lécre a bútorhoz sonoma tölgy árnyalatban, nálunk bármit beszerezhetsz. Nézz be hozzánk még ma!

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
16 db termék

Polckiegészítők

 

Nagyon sokszor találunk olyan bútordarabot, ami nagyon tetszik, ám a belső elrendezése nem éppen a legideálisabb a számunkra. Nem lehetetlen azonban ezeket megvásárolni és saját igényre szabni. A polckiegészítők sokaságával várunk téged a kategórián belül, ahol szinte minden kelléket megtalálhatsz, amire csak szükséged lehet. Legyen szó kisebb-nagyobb belső polcokról, alsó lécekről vagy éppen minimalista fehér kiegészítőkről egyaránt. 

 

Polckiegészítők kínálata

 

A webáruházunkban a polckiegészítők széles választékával várunk téged. A Betty modell egy hármas csomagolású polckollekció, amely 42,6 x 48,5 x 1,6 centiméteres méretekkel rendelkezik. A szlovén gyártmány minőségi alapanyagból készül, ami hosszú élettartamot biztosít a bútordarab számára. 

 

Választható továbbá bükkszínben négydarabos csomag is, amely egy cseresznyefából kivitelezett termék. Valamivel nagyobb méretekkel rendelkezik, mint az előbbi változat. A Tempo Asistent New ugyanis 57 x 5 x 31-es darab, amely egy nagyobb méretű kiegészítőnek számít ezen a piacon. 

 

Ne feledkezzünk meg az alsó lécekről sem, amelyeket többféle színben és anyagból gyártanak. Mivel a legtöbben az irodában töltjük a napunk nagyobb részét, így nem árt, ha jól érezzük magunkat odabent. Az alsó kellékek garantálják az eleganciát és a rendezettséget, hiszen ezeknek köszönhetően jóval egységesebb összképet alakíthatunk ki magunk és az egész helyiség számára. Egy jól funkcionáló iroda ugyanis pozitívan befolyásolhatja a munkateljesítményünket. Legfőbb célja az esztétika és a célszerű tömítés, de szerencsére a lécekkel mindegyiket sikerülhet megvalósítani. 

 

Nézz körbe a kategórián belül még ma, és válaszd ki a számodra megfelelő méretű és színvilágú polckiegészítőt!