Memóriahabos matrac

Memóriahabos matrac

 

Ez a kategória memóriahabos matrac választékunkat tartalmazza, melyek hihetetlenül kényelmes érzetet biztosítanak. A hőre lágyuló anyag révén ezek a matracok komfortos pihenést tesznek lehetővé. A kemény matracokkal összehasonlítva a lágy memóriahabos termékek kevesebb nyomáspontot tartalmaznak, ennek következtében elkerülhetők a zsibbadások. 

 

Ezen termékek népszerűségét erősíti az extrán lágy, süppedős kellemes érzés és a bőséges választék. Különböző méretekben elérhetők például 80x200, 90x200,140x200, 160x200. Merülj el kínálatunkban, és ismerd meg a memóriahab nyújtotta pihentető alvás élményét!

tovább bezár
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
37 db termék
 

A választásnál szem előtt tartandó a memóriahab vastagsága, sűrűsége, valamint a keménysége. Nem elhanyagolandó szempont az alátámasztó réteg sem, mely a matrac tartásáért felelős. 

 

A memóriahabos matrac előnyei 

 

Webáruházunk matrac termékkörében találod a memóriahabbal ellátott matracokat, melyek legfőbb előnye a kényelmes, lágy érzet. Akárcsak egy süppedős, puha felhőn aludnánk. A kemény matracokkal szemben a memóriahabbal ellátott változatokk esetében elfelejthetjük az éjszakai forgolódás miatti bosszankodást. 

 

Az egyik legnépszerűbb a 120x200-as szendvics habmatrac, az LT4442, mely közepesen kemény, és 120 kg-os teherbírással rendelkezik. A hétzónás termék igen kelendő, hiszen alkalmazható mindkét oldala, az egyik kemény, a másik pedig puhább. 

 

Szintén népszerű a 160x200-as LT4423 modell, mely PUR habból készült alappal rendelkezik. Ez is hétzónás, szintén kétoldalas használattal. A Chloe aktív huzat antibakteriális és mosható. Lécezett ágyráccsal ajánlott az alkalmazása. 

 

A választás szempontjai 

 

A matracok kiválasztásánál elsőként átgondolandó szempont a memóriahab vastagsága, a sűrűsége és a keménysége. 

 

Alapesetben a 4-7 cm-es memóriaréteget szokták preferálni. A sűrűsége az egyik legalapvetőbb mérőszáma ezeknek a matracoknak. A szám arról informál, hogy egy köbméter memóriahab hány kilogrammot jelent. 

 

Általánosságban keménység tekintetében a lágy hab a javasolt, hiszen eleve a kényelemért választ az ember memóriahabos terméket. Érdemes zónázott matracot választani, hiszen ezek a formakövetést garantálják. Az 5-7 zónásak a legelterjedtebbek. 

 

Reméljük segítettünk egy kicsit közelebbről is megismerkedni a memóriahabos matracok előnyeivel! Amennyiben csak inspirálódnál, azt javasoljuk, hogy böngészd át teljes matrac választékunkat!