Paplan, párna, matracvédő

Ez a kategória a paplan, párna, matracvédő kínálatunkat foglalja magában. Minden otthon elengedhetetlen részei ezek a kiegészítők, amelyek egyrészt kényelmi funkciót töltenek be, másrészt - elsősorban a párnák - a dizájn szempontjából is jelentős szerepet játszanak. 


Egy paplan választásánál fontos szempont, hogy antiallergén legyen, míg a díszpárnáknál teljes mértékben elengedhetjük a képzeletünket. Színét, anyagát tekintve is lehet kísérletezni, és a legkülönfélébb darabokkal feldobni az unalmasabb helyiségeket is. Mondhatjuk, hogy a szoba lelkét a színek adják, ebből kiindulva érdemes gondosan kiválogatni a megfelelő kiegészítőket!

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
4 db termék

A paplanok, párnák kiválasztásánál azt javasoljuk, hogy elsőként a kényelmi szempontokat gondold át, s azután vesd össze az egész lakás stílusával! Nem mindegy ugyanis, hogy az alvós szetted mennyire felel meg egyéni elvárásaidnak. A minőségi alváshoz minden ideális körülményt biztosítani kell.

Paplan, párna, matracvédő: milyet válasszunk, mikor cseréljük le a régit?

Mielőtt lecseréled meglévő paplanszetted, vess egy pillantást a matracodra is! Sok esetben ezt az utolsó pillanatokban cserélik le, amikor már jelentős mértékű hátpanaszokkal ébrednek reggelente, vagy már annyira elkoszosodott, hogy lehetetlen volna kitisztíttatni. Az ilyen esetek megelőzésére ajánlott matracvédőt beszerezni.

A jelenlegi paplanod allergiaellenes komponensekből készült? Jó hírünk, hogy webáruházunk antiallergén terméket kínál, figyelve az egészséges, pihentető alvásra. Szereted a díszpárnákat? A kanapéd színvilágát is élénkebbé teheted, ha többféle, de mégis hasonló stílusú párnával egészíted ki. Nemcsak kényelmesebb tévézést biztosít, hanem sokkal otthonosabbá varázsolja a nappalidat. Elégedetlen vagy a hálószobáddal? Böngészd át a komfortos alvást biztosító kiegészítőinket!

A párnák színeinek jelentősége

Bizonyára sokat gondolkoztál már azon, hogy a színek milyen hangulatot közvetítenek, s ennek alapján melyeket szereted leginkább. Egyesek a pasztell színeket preferálják, és az egész lakás úgy van kialakítva a fal színével, és a textíliákkal egyetemben, hogy harmóniát alkossanak egymással. Mások imádják az élénk színeket, és nyugodt szívvel összevariálnak kontrasztos darabokat is. Ugye már látod magad előtt a szobát az új párnákkal? 

Merülj el termékeinkben, bogarászd át alaposan a kiegészítőket, és teremts még dizájnosabb otthont magadnak!