Ágyrács

Ebben a kategóriában ágyrács kínálatunkat ismerheted meg. A pihentető alvás rendkívül fontos, alapfeltétele a tevékeny mindennapoknak. Ehhez azonban szükséges egy stabil kialakítású ágyrács és egy számodra ideális matrac. A kettő együttesen adja meg az alátámasztást és a rugalmasságot. 


Az ágyrácsnak kellően erősnek, strapabírónak kell lennie ahhoz, hogy rendesen megtartsa a matracot. Rácsos kialakítása biztosítja a szellőzést, emellett ad egyfajta rugalmasságot is, hogy a testednek kényelmes legyen. Minőségét illetően nem érdemes megalkudni, hiszen a nyugodt éjszakák múlhatnak rajta.

tovább bezár
Méret
Készletinformáció
További szűrők
21 db termék
 

Tested némely pontján, leginkább deréktájon és vállmagasságban, eltérő alátámasztás szükséges, mint a többi területen. Ez az elvárás alapvető minden ágyráccsal szemben. Sokan elbagatellizálják, de az ágyrács épp annyira lényeges az ágy esetében, mint egy háznál az alapszerkezet.

Az ágyrács választásának szempontjai 

Amint elkezded az ágyrács kínálatunk böngészését, vedd figyelembe a méreteket! Mindenképpen ellenőrizd az ágyad paramétereit, és annak függvényében válaszd meg hozzá az új ágyrácsot! 

A termék nevére kattintva több hasznos információt is olvashatsz. A személyes igényeiden túl érdemes olyat választani, amely passzol a matracodhoz is, s amely rugalmas, ugyanakkor strapabíró is egyben. 

Webáruházunkban megtalálsz többféle keretet is, nyírfából készült testedhez illeszkedő típust, lucfenyőből gyártott változatot, ugyanakkor fémvázas ágyrácsot is. Bizonyos típusokból, mint amilyen például a Twinpack keret, különböző méretek is rendelhetők. Ha pedig szeretnél egyéb termékeket is a hálószobádba, fedezd fel a komfortos alvást biztosító kiegészítőinket!

A békés, nyugodt alvás körülményei 

Az ideális alváshoz szükséges körülmények olykor nehezen megoldhatók, például vendégségben vagy nyaraláskor nem választható meg, hogy milyen típusú legyen az ágykeret és a matrac. Egy saját otthon kialakításánál viszont fontos, hogy a lehető legoptimálisabb fekhelyet biztosítsd magadnak! Nyűgösen, fáradtan iszonyú nehéz a legjobb formát hozni az élet minden területén. Bizonyára tapasztaltad már, hogy kialvatlanul mennyire leromlik a közérzeted, és így az egész hangulatod megpecsételődik aznapra. 

Jó ideje küszködsz már az egész napos álmossággal? Ne habozz változtatni, ha már régóta fájó derékkal ébredsz! Itt az ideje váltani, és kipróbálni valami újat a nyugodtabb, pihentetőbb alvásért!