Ifjúsági szekrény

Ismerd meg ifjúsági szekrény kínálatunkat! A gyerekszoba a kicsi életének legfontosabb helyszíne. Pici korában itt kap helyet a kiságy és minden, a baba ellátásához szükséges kellék. Ahogy cseperedik, lassanként a játékai és a tanuláshoz szükséges dolgok, bútorok veszik át az uralmat a szobában.

 

A megnövekedő kapacitásigényt nem könnyű kielégíteni, hiszen a bútorozás lehetőségei végesek. A sokoldalúan használható, moduláris bútorokat azonban úgy alakítod, ahogy csak szeretnéd. A vidám mintázattal ellátott szekrények nem csak remek tárolóhelyként szolgálnak, de a szobát is színesítik, dekorálják.

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
5 db termék

Webáruházunk küldetése már több mint 10 éve, hogy megkönnyítsük az otthonok és a kertek szebbé tételét. Kínálatunkban minden megtalálható, amire csak szükséged lehet. A vásárlást a minőségi termékek széles választékával, rugalmas megoldásokkal, valamint sajátos szolgáltatásokkal tesszük még élvezetesebbé. Külön gondoltunk a minőségi gyerekbútorokra is, hogy a gyerekszoba is csodálatos legyen!

 

Ifjúsági szekrény pillanatok alatt és kedvünkre variálva? Igen!

 

Az összeszerelhető bútorok nagy előnye, hogy rendkívül könnyű összeállítani őket, hiszen csak a lapokat kell egymáshoz kapcsolni az erre szolgáló eszközök segítségével. A szerelés könnyebb, mint a legózás. A rendkívül könnyű ifjúsági szekrény a szoba adottságaihoz és az elhelyezni kívánt játékok, holmik mennyiségéhez mérten alakítható. A képeken szereplő elrendezés tulajdonképpen mindig csak egy ötlet, hiszen ezek a szekrények bárhogyan összeépíthetők.

 

Átrendezed a szobát, vagy másképp raknád össze a szekrényt? Pár pillanat és máris kész a régi-új bútordarab. A színes, mókás figurákkal ellátott mobil bútorok a kisfiúk és a kislányok szobájába is passzolnak majd, az ábrákat pedig egyszerűen imádni fogják. A műanyagból készült boxokat könnyű tisztítani, a fémből készült kereteknek köszönhetően pedig masszív lesz a szerkezet.

 

Szerezd be még ma!

 

A vásárlás sem tart tovább, mint az ifjúsági szekrény összeszerelése, ugyanis percek alatt véglegesíthető a rendelés. A személyes adatok, valamint a szállítási, számlázási cím megadását követően a fizetési módok közül kell választani, ami történhet azonnali, bankkártyás fizetéssel, utánvéttel vagy banki átutalással. A szállítás futárszolgálattal történik, de üzletünkben személyes átvételre is van lehetőség.

 

A rendelést igyekszünk mielőbb teljesíteni, a termék átvételét követően a moduláris ifjúsági szekrény néhány perc alatt összeállítható, hogy praktikus és kellemes hangulatot árasztó kiegészítője legyen gyermeked szobájának.