Kerek étkezőasztal

Ebben a kategóriában a kerek étkezőasztal kínálatát tekintheted meg! Vegyesen találsz üveglapos asztalokat, elegáns lekerekített, fehér, természetközeli hatást ébresztő fa étkezőasztalt, valamint modern, különleges kivitelezésű darabokat is. Kisebb és nagyobb méretű asztalokat egyaránt vásárolhatsz nálunk. 


Ezek a bútorok rendkívül helytakarékosak, formájuknak köszönhetően. Emellett strapabíró, erős anyagokból készülnek, így sok éven át stabilan megőrzik minőségüket. Akár egymagadnak, akár több fős család számára szeretnél egy hangulatos étkezőrészt kialakítani, nálunk számos termék áll rendelkezésedre.

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
4 db termék

Nagyobb tér vár átalakításra? Egy külön ebédlőt szeretnél berendezni? Vagy épp a konyhába tennél egy új, praktikus étkezőasztalt? Bármelyikről is van szó, webáruházunk mindegyikre kínál megoldást.

A kerek étkezőasztal előnyei 

A kerek formájú asztalok mutatósak, ugyanakkor helytakarékosak. Kellően modernek, hangsúlyosak, általuk sokkal otthonosabbá válik az adott helyiség. Legyen szó a konyháról vagy épp a nappaliról, tökéletes választásnak bizonyulnak. Annak fényében, hogy melyik szobát szeretnéd átalakítani, egy kerek asztal szinte minden esetben jó választás lehet, ugyanis nem foglal el sok helyet, a kisebb darabok kifejezetten ideálisak a szűk terekben is. Nem kell tehát lemondani az étkezőasztal nyújtotta élményekről. 

Egyesek a nagyobb asztalokat részesítik előnyben, míg mások a kisebbeket, melyek mellett 2-3 fő ugyanúgy elfér kényelmesen, mégse tölt ki akkora helyet, hogy az akadályozná a többi bútor igényes elhelyezését. Egy másik előnye a kerek étkezőasztaloknak, hogy könnyen áthelyezhetők, mobilisak. Bármikor, ha kedved tartja, vagy épp máshol van rá szükség, átrakhatod egy másik helyiségbe. Fedezd fel stílusos étkezőasztalainkat!

Praktikus asztalok a modern otthonokban

Minden lakásban fontos szempont, hogy csak a szükséges bútorok legyenek jelen, emellett ne hasson zsúfoltnak az elrendezés. A kisebb terek is berendezhetők praktikusan úgy, hogy ne hiányozzon semmi, mégis komfortos maradjon. 

Régóta fontolgatod, hogy beszerzel egy étkezőasztalt? Meríts ihletet, kattints a bútorokra, hogy a nagyobb képet is láthasd! Generálj listákat népszerűség szerint vagy akár ár szerint növekvő sorrendben, így sokkal könnyebb lesz az elképzeléseidhez igazodva válogatni! Manapság rengeteg új kivitelezésű bútorötlet születik nap mint nap. Találd meg köztük a számodra legtökéletesebbet!