Szögletes étkezőasztal

Ebben a kategóriában szögletes étkezőasztalainkat találod. Különböző méretű és színű változatok érhetőek el. Rengeteg típus, köztük bővíthetők, klasszikus, faragott fa asztalok, modern, üveglappal ellátottak is rendelkezésedre állnak. Rendkívül széles a paletta, az étkezőasztalok anyagán és színén felül a stílusukat tekintve is válogathatsz. 


A csodálatos közös étkezések, a felejthetetlen beszélgetések mind fontos szerepet töltenek be minden család életében. Hogy ezekhez rátalálj a tökéletes asztalra, webáruházunk ebben nyújt segítséget az egyszerű használat, a gördülékeny megrendelési folyamat és a bőséges kínálat által.

tovább bezár
Gyártó
Méret
Készletinformáció
További szűrők
40 db termék
 

Az étkezőasztalok formáját tekintve egy szögletes alakú darab remek választás a családok számára, illetve azoknak, akik szeretik a nagy baráti összejöveteleket. Az efféle eseményekhez tökéletes egy hosszabbítható asztal, ez esetben nem probléma az sem, ha néhány plusz főt kell leültetni.

A szögletes étkezőasztalok előnyei 

Ezek a típusok kétségtelenül nagyobb teret kívánnak, cserébe viszont komplett ebédlőszekció kialakítható, mely tágas és alkalmas több fős társaságok vendégül látására is. Egy családot összekötnek a közös étkezések, hiszen a rohanó mindennapok során szinte csak ezekben az órákban lehet hosszabb időt egymással tölteni. 

A gyerekek számára szép hagyomány alakítható ki, így mire felnőnek megtanulják, hogy mennyire fontos, hogy legyenek közös kapcsolódási pontok, akármennyire kevés is az idő. Egyesek nem fordítanak kellő figyelmet arra, hogy megadják a módját egy ebédnek, vacsorának, mások viszont komoly rituálékat alakítanak ki, hogy ezzel is támogassák közös életüket. 

Bármelyik táborba is tartozol, érdemes végigböngészned mutatós étkezőasztal választékunkat! Kifejezetten ajánljuk a szögletes asztalainkat, ha tágasabb otthonba keresel egy masszív darabot.

Hogyan válogass nálunk? 

Webáruházunk folyamatos fejlesztése mellett, igyekszünk újabb típusokkal bővíteni termékpalettánkat. Amennyire sokfélék a lakások, épp annyira eltérőek az igények az étkezőasztalokat illetően. Konkrét elképzelés esetén is javasoljuk, hogy mind a szögletes asztalokat, mind a kör alakúakat bogarászd át, mert így a képek nézegetésével is ihletet meríthetsz!

Válaszd ki a számodra legideálisabb darabot, hogy még hangulatosabbak lehessenek a közös lakomák! Egy másik indok, amiért érdemes szögletes étkezőasztalt választanod, hogy kiválóan alkalmas társasjátékozáshoz is, így nemcsak az asztal körüli étkezések válnak felejthetetlen élménnyé.