Szigetelőszalag

Ha azt szeretnéd hogy teljes legyen a barkácskészleted, akkor nem hiányozhat belőle a jó minőségű szigetelőszalag. Ez az igazán sokoldalú kellék nem csak szereléskor, hanem a háztartásban is jól jöhet. Épp ezért forgalmazzuk mi is több méretben a szigetelőszalagokat. 

 

Emellett számos egyéb barkácseszközzel is várunk. Szereld fel a fészert vagy a garázst forrasztóállomással. Ehhez szerezd be forrasztópákáinkat és forrasztópisztolyainkat. Egy univerzális emelő nem hiányozhat a házból, ha van gépjárműved. Tekintsd meg barkácskellékeinket, és szerezd be azt, ami még hiányzik.

tovább bezár
Méret
Készletinformáció
További szűrők
14 db termék

A minőségi barkácseszközök előnyei

 

Amikor elkészítünk egy munkadarabot, legyen az bármi, jó minőségű eszközökre van szükségünk. Lehet, hogy egy kiságyat állítunk össze, de az is lehet, hogy házat építünk vagy felújítunk. Ha silány vagy régi szerszámokkal dolgozunk, azzal nem csak a munka végeredményét kockáztatjuk.

 

A saját biztonságunk érdekében is fontos, hogy a barkécseszközeink jól funkcionáljanak. Webshopunk termékei között számos olyan szerszámot és egyéb kelléket megtalálsz, amelyek elengedhetetlenek hobbi barkácsolók és szakemberek részére. 

 

Szigetelőszalagok

 

Igaz ugyan, hogy eredetileg az elektromos vezetékek szigetelésére tervezték a szigetelőszalagot, azonban szinte minden háztartásban megtalálhatóak ezek a színes ragasztótekercsek. Ugyanis tulajdonképpen sokoldalú ragasztóként használjuk őket a mindennapokban.

 

Természetesen nagyon fontos szerepük van továbbra is az elektromos vezetékekkel dolgozók számára. Épp ezért több méretben találod meg a szalagokat a webáruházban. Emellett zsugorcsöveket is forgalmazunk, hogy megkönnyítsük a vezetékelést.

 

További barkácseszközeink

 

Lecserélnéd néhány régi, elhasználódott szerszámodat? Esetleg néhány barkácseszköz még hiányzik a készletedből? Ne habozz, lapozd végig a termékkínálatunkat, és tedd teljessé a szerszámosládádat.

 

Nálunk megtalálod a gépjárművekhez szükséges eszközöket is. Univerzális és hidraulikus emelőt is rendelhetsz tőlünk, így gyerekjáték lesz a kerékcsere. Guminyomásmérőnk és gumiprofilmélység-mérőnk hozzásegít a biztonságos vezetéshez. 

 

Emellett LED lámpákat is forgalmazunk, hogy jobban lásd a munkadarabot szereléskor. Lézeres távolságmérőnkkel pedig igazán pontos méréseket végezhetsz barkácsoláskor.