Nagyító

Ebben a kategóriában nagyító kínálatunkat találod. Választhatsz kézi nagyítót, valamint homlokpántos típust egyaránt. A kézi 3x-os, a homlokpántos maximum 4,8x-os nagyítást tesz lehetővé. Utóbbi különösen javasolt műhelyben történő munkavégzéshez. 

 

A készülék kétoldali megvilágítással még praktikusabb használatot garantál. A lencsék kombinálásával háromféle nagyítást érhetsz el, 1,8, 2,3 és 4,8x-osat. A zavaró fényhatások sem nehezítik meg a munkát, hiszen a nagyító speciális árnyékolóval ellátott. A tépőzárak által stabilan rögzítheted is. A kézi nagyítónak pedig bármikor hasznát veheted a háztartásban. Akár bankjegyek átvizsgálása során is.

tovább bezár
Teljesítmény
Készletinformáció
További szűrők
2 db termék

Egy nagyító nélkülözhetetlen eleme minden otthonnak. Alkalmazható barkácsmunkákhoz, valamint háztartásbeli feladatokhoz, de az apróbb betűk olvasásához is remek segítséget nyújt.

 

A nagyító alkalmazási köre

 

Webáruházunk minőségi barkácskellékei között külön kategóriába gyűjtöttük nagyítóinkat, melyek minden család életében jó szolgálatot tehetnek. 

 

Előfordulhatnak olyan helyzetek, amikor nem elegendő egy hagyományos szemüveg, vagy épp szabad szemmel nem látható dolgokat vizsgálnánk. Ilyen esetekre tökéletes megoldást nyújthat egy nagyító. Például, ha műhelyben dolgoznál a kedvenc óraszerkezeteden, vagy egy más aprólékosabb barkács feladatot végeznél. A legjobb megoldás ebben az esetben egy homlokpántos nagyító, melyet masszívan a homlokodhoz rögzíthetsz, így biztos lehetsz benne, hogy zavartalanul végezheted az éppen aktuális tevékenységet. 

 

Remek választás egy kézi nagyító is, például az MA-019-es modell, mely világító funkciója révén még könnyebb használatot eredményez. Bevetheted bankjegyek átvizsgálására is. 3x-os nagyítást tesz lehetővé, így a már szabad szemmel rosszul látható betűket is egyszerűen elolvashatod. A magas minőségű üveglencse hosszú éveken keresztül stabilan megőrzi az állapotát. 

 

Mit találsz barkácskellék termékkörünkben?

 

Mérőszalagot, nagyítót, szigetelőszalagot, műszerész csipeszt és számos hasznos kiegészítőt, praktikus kelléket beszerezhetsz webshopunkból. Ezek az eszközök jelentősen megkönnyítik a javítási, szerelési és egyéb barkácsolási feladatokat. Akár műhelyben dolgozol, akár a lakásban, egy nagyító egészen biztosan nem hiányozhat felszereléseid közül! Ahogyan egy mérőszalag sem!

 

Válogass vegyes kínálatunkból, és szerezz be minden nélkülözhetetlen tartozékot, melyekkel még örömtelibbé válhatnak a háztáji munkák!