Tömlőkocsi

Egy tömlőkocsi praktikus kiegészítője lehet minden kertnek, terasznak és erkélynek is. Nem beszélve arról az esetről, amikor autómosásra kerül sor, és meg kell oldani a víz vételezését. Az egyik legnagyobb előnye, hogy megakadályozza a tömlő eltörését, másrészt a helytakarékos tárolást is lehetővé teszi. 


 


Tömlőkocsi különböző hosszban és formában áll rendelkezésre, a tömlő azonban nem képezi a részét, azt külön szükséges hozzá beszerezni. Fedezd fel választékunkat, és könnyítsd meg a kerti munkákat a mi segítségünkkel!

tovább bezár
2 db termék

A hatékony öntözéstechnika kialakítása igen meghatározó része a kerttel kapcsolatos feladatoknak. Részét képezi a tömlő és a locsolófej is, amelyek mindegyikét beszerezheted webshopunkon keresztül. Ezek mellett a termékek mellett természetesen egyéb, öntözéssel kapcsolatos kellékek és kiegészítők is megtalálhatóak kínálatunkban. 

 

Tömlőkocsi

 

Webáruházunkban a Hecht kétféle tömlőkocsija fedezhető fel, amelyek különböző kapacitással rendelkeznek. A 100 m-es mellett egy 50 m-es tömlőkocsi is helyet kapott. Mindkettő megkönnyíti a mozgatást a rajta lévő kerekeknek hála, használatukkal gyorsan és egyszerűen tekerhető fel a tömlőcső. Egyikhez sem tartozik azonban tömlő, azt külön szükséges beszerezni. 

 

A kategóriában helyett kapott egy billenős locsoló is, amely nagyszerű segítség lehet a veteményesben vagy a kert locsolása során. Meglehetősen egyszerű alkalmazni, csupán rá kell csatlakoztatni a tömlőt, és indulhat is a locsolás. 

 

Az öntözőrendszer tagjainak beszerzése egyszerűen megoldható!

 

Ha szeretnéd leegyszerűsíteni a locsolást és megkönnyíteni a dolgodat, válassz minőségi Hecht termékeink közül. Minden olyan termékkel szolgálunk számodra, amelyre csak szükség lehet. A tömlőkocsik mellett tömlővel, locsolócsővel és egyéb kiegészítőkkel, kellékekkel is rendelkezünk. 

 

Ha szeretnéd teljessé tenni kerted felszerelését, pakold azokat a termékeket webshopunk virtuális kosarába, amelyeket be szeretnél szerezni, majd menj végig a rendelés lépésein! Válaszd ki a számodra megfelelő fizetési és szállítási módot, add meg az adatokat és a szállítási címet. Készen állsz a kertészkedésre? Nézz körül nálunk, és légy te is az elégedett vásárlóink egyike!