Összecsukhatós létra

Szükséged van egy olyan eszközre, amivel mindent elérhetsz beltéren és kültéren egyaránt? Tartós és minőségi anyagból készült kerti szerszámot keresel? Akkor a webáruházunkban kapható létrákat neked találták ki. Az összecsukhatós változatok ugyanis könnyen használhatóak, tárolásuk pedig talán még ennél is egyszerűbb. Alig foglalnak helyet, de még így is mindig kéznél vannak, ha éppen szükség van rájuk.


 


Legyen szó fából vagy éppen univerzális, alumíniumból gyártott darabokról egyaránt, nálunk szinte minden típust és kivitelt megtalálhatsz. Nézz körbe a széles palettánkon!

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
28 db termék
 

Milyen létrát válassz otthonra?

 

A létra egy igen fontos kelléke az otthonodnak, hiszen a legtöbb esetben szükség van rá, szinte bármilyen szerelésről van szó. A legjobb megoldás kétségkívül az összecsukhatós létra, amely alig foglal helyet, mégis mindig kéznél van, ha éppen használni kellene. Mindig olyat érdemes választani, ami sokféle felhasználási lehetőséggel bír, nem csúszik és könnyen pozícionálható. A stabil és erős létrák biztonságot adnak, ahogy a csúszásgátlós talpak is, amik megakadályozzák, hogy az eszköz elmozduljon a helyéről munka közben. Egyes modelleken kampó található, amely megakadályozza, hogy véletlenszerűen kinyíljon munka közben a létra. 

 

Ezek alapján talán már könnyebben el tudod dönteni, hogy milyen modellt érdemes beszerezned otthonra, esetleg munkához. 

 

A létrák kínálata

 

A webáruházunkban számos létrát találhatsz, legyen szó kisebb vagy nagyobb, összecsukható vagy éppen álló változatról egyaránt. A 134 cm-es háztartási álló falétra egy igen kedvelt modellünk, hiszen bárhol elfér, mégis minden szükséges feladatot el lehet vele végezni. A hordozható gyártmány alkalmas le- és feljárásra a munka során. Fontos tudni azonban, hogy ezt is csak egy személy használhatja, és maximálisan 150 kilogrammot bír el.

 

Ha viszont ennél nagyobb és tartósabb megoldásban gondolkodsz, akkor lehet szó az Alve univerzális verziójáról, amin 2x11 fok kapott helyet. A munkamagassága 5,8 méter, míg az állómagasság 5,13 méter. Jól bírja a mindennapos strapát, így kiváló megoldás szakemberek számára, akik sokat dolgoznak a magasban. 

 

Amennyiben megtetszett valamelyik létránk, esetleg összecsukhatós modellt kerestél és megtaláltad, ami valóban hasznos a számodra, akkor nyugodtan tedd azt a kosárba. Annak tartalmát bármikor módosíthatod és megrendelheted a benne található termékeket.