Öntözéstechnikai kiegészítők

Manapság egyre nagyobb a szárazság. Nyaranta alig esik az eső, így mesterséges módon van szükség a víz mennyiségének pótlására. A webáruházunkban kapható öntözéstechnikai kiegészítők segítségével azonban mindez sokkal egyszerűbb és gyorsabb folyamattá válik, még egy nagyobb terület esetén is.


 


Legyen szó szakaszos locsolóról, kiemelkedő szórófejről, esetleg leszúrható változatról egyaránt, nálunk szinte mindent megtalálhatsz, amire a locsoláshoz szükséged lehet. Nézz körbe a széles palettánkon, és válogass kedvedre a kínálatunkban, minőségi termékekkel várunk!

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

Mit jelent az öntözéstechnika?

 

Az öntözés tulajdonképpen a talaj vagy a közeg nedvességtartalmának pótlására szolgál, amit mesterségesen kell elvégezni. Ehhez azonban sok esetben különféle eszközökre van szükség, hiszen nem minden esetben oldható meg a feladat egyetlen kannával. Ez nem egy modern technológia vagy téma, hiszen már az ókorban is szükség volt szabályozott öntözésre, főként a keleti és déli országokban. 

 

Ha valaki az öntözésre gondol, akkor a szó hagyományos értelmében a nedvesség pótlására asszociál, viszont ennél kicsit többről van szó. Maga az öntözés ugyanis a fagyvédelemre és a kártevők távoltartására is alkalmazandó módszer, aminek hála elkerülhetőek a szárazság okozta betegségek. Pótolható vele a tápanyag, hiszen számos olyan készítmény van a piacon, aminek köszönhetően a növények sokkal jobban és gyorsabban fejlődnek. 

 

Az öntözéstechnikai kiegészítők

 

A webáruházunkban kapható öntözéstechnikai kiegészítők között megtalálhatod többek között a Hecht szakaszos locsolóját, amely egy három az egyben termék. A gyártmánnyal 8-féle permetezést végezhetsz: körkörös, félkörös, téglalap alakú, szektoros zuhany, négyzetes, háromszög, illetve félig lapos. 

 

Másik lehetőség a pop-up kiemelkedő szórófej, amely egy könnyen és egyszerűen telepíthető és alkalmazható megoldás. A kialakításának hála laza szerkezetű talajban is használható. Ajánlott a kertek, a pázsitok, de még a közterületek általi telepítésre is. Az erős UV-álló anyagból készült változat tartós, így hosszú élettartamot garantál. 

 

Amennyiben megtetszett valamelyik öntözéstechnikai kiegészítőnk, nyugodtan tedd azt a kosárba, hiszen onnan bármikor pillanatok alatt megrendelheted. A vásárolt termékeket pedig igyekszünk a lehető leghamarabb eljuttatni hozzád.