Blog

Vissza a természethez – az idei év kulcsmondata a fürdőszobában is

2017.10.25 08:00

Az évről évre változó lakberendezési trendek a nappali, hálószoba és konyha mellett természetesen a fürdőszobában is megjelennek, elsősorban a dizájn elemekre, színekre, illetve anyagokra vonatkozóan. Otthonunkat ugyan nem alakítjuk át minden évben az aktuális divat szerint, az apróbb változtatásokhoz azonban nincs szükség a helyiség szétbontására vagy jelentős anyagi beruházásra.

 

Fürdőszoba színek - szürke

Természetes anyagok kombinálása

Az idei év a ’vissza a természethez’ elvét hozta magával, az újat a funkcionalitással ötvözve, ami a tiszta színek mellett a praktikus és egyszerű elrendezést jelenti. A természetes kifinomultság és elegancia vonalát modern elemekkel kombinálva egy meglehetősen dinamikus hatást teremthetünk, a fa és a kerámia összhangja megjelenhet például a kádaknál. Persze nem csak ott, hanem minden olyan kiegészítő elemeknél, mint a szappanadagoló, fogkefe tartó vagy éppen a tükör, amik kisebb részeként a fürdőnknek adják majd az összképet.

Vissza a múltba

A tervezők ismét divatba hozták az agyagot, amely az egyik legősibb technika volt az edények készítésénél. Az utóbbi időben a figyelem középpontjából ugyan kikerült, most viszont újra hódító útjára indult.

Ezek a tárgyak nagyon jól mutatnak a cserepes, zöld növények mellett, melyek sajátos hangulatot teremtenek a fürdőben. Az agyaghoz passzolnak a kavicsok, a sziklás felületek, valamint a melegséget sugárzó fa elemek – például az ezekből készült bútorok – is. Az összeállításnak a fantáziánk szab határt, így a végeredmény teljesen egyedi lehet.

szines torolkozo

Felkapott színek

A színek nagyban meghatározzák a hangulatunkat, ezért nem mindegy, hogyan kombináljuk az árnyalatokat. A belsőépítészetben most a sötét színek vannak porondon, amiről először talán a mogorva vagy a szomorú jelző jut eszünkbe, a fent említett természetességgel kombinálva viszont teljesen más hatást eredményez.

A listavezető szín a szürke, ami számtalan árnyalatban érhető el, így egyáltalán nem nevezhető unalmasnak, hiszen elegáns, nyugodt vagy éppen dinamikus légkört biztosíthat. A fürdőszobában idén a tiszta színek dominálnak, így a világos, fényes csempe felületektől elbúcsúzhatunk, helyettük a matt és semleges színek kerülnek a főszerepbe – a szürkével kombinálva sajátos kontrasztot adva.

-14%
Kedvencekhez
Több méretben
Több méretben
Több színben
Több színben
Beüzemelés kérhető
Beüzemelés kérhető
Beépített világítással
Beépített világítással
Porcelán mosdóval
Porcelán mosdóval
Összeszerelve szállítjuk
Összeszerelve szállítjuk
Rendelésre
Eredeti ár: 114 990 Ft
Akciós ár: 98 990 Ft
Kedvencekhez
Beszállítói raktáron
8 390 Ft

Köszöntjük a homelux.hu világában!

Mire hozzánk elérkezett, lehet, hogy több forgalmazó oldalát bejárta – mégsem talált olyan bútort, fürdőszoba berendezést, amilyenre Ön vagy családja gondolt.

Tudjuk, milyen jellemzőket tart szem előtt: egy ülőgarnitúra, fürdőszoba bútor, de akár egy zuhanykabin is legyen esztétikus, lehetőleg formatervezett (ki szeretne tucatárut az otthonába?), előnyösen használja ki a rendelkezésre álló - néha bizony szűkös – helyet.

Tartósságával biztosítsa a hosszú távú igénybevételnek való ellenállást – hisz életünkben jönnek-mennek a vízi csaták a gyerekekkel, a nehéz napokat lezáró forró fürdők és a reggeli, fejvesztett kapkodások, de az oothon jó esetben minden körülményben helyt áll és kitartóan szolgálja a ház lakóit.

A fürdőszoba számunkra szentély

Mi nem csupán zuhanykabinokat, mosdókat vagy csaptelepeket forgalmazunk! Szenvedélyünk mindaz, ami a fürdőszobák világához kapcsolódik, és egyben vevőink kényelmét is szolgálja. Webáruházunk kialakítása elsőszámú bizonyíték erre: fantasztikusan széles, képekkel gazdagított kínálatot és részletes termékleírásokat alakítottunk ki a minél hatékonyabb és élvezetesebb böngészés érdekében.

Élménydús vásárlást nyújtunk

Ám a vásárlásnak koránt sincs vége a „Kosárba teszem” gomb lenyomásával: a legtöbb esetben ingyenes házhozszállítással, helyszíni beüzemelés lehetőségének biztosításával és 15 napos visszavásárlási garanciával nyújtunk teljes körű szolgáltatást azoknak a Vevőinknek, akik bizalmukkal megtisztelnek bennünket.

Webáruházunk teljes értékű, interaktív vásárlási élményt nyújt, például vásárlóink feltölthetik a már beüzemelt fürdőszoba berendezéseket ábrázoló képeiket, vagy épp megoszthatják a kiválasztott zuhanytálca vagy zuhanykabin árát ismerőseikkel – így bárki gyorsan kikérheti barátai véleményét is a termékről és az ár-érték arány megfelelőségéről!

Az Ön elégedettsége a mi sikerünk

Őszintén bízunk benne, hogy a rendkívül széles, minőségi választéknak köszönhetően nálunk megtalálja pontosan azt, amiről álmodott, és hogy a kiválasztott termék hosszú távon, jó szolgálatot tesz majd az Ön fürdőszobájában is!

Kellemes böngészést kívánunk!

Üdvözlettel,
a homelux.hu csapata

olcsobbat.hu