Vásárlói visszajelzés képekkel és véleménnyel - GWEN 70427 szekrény, DA15 cipősszekrény

Az előszoba stílusos megjelenése épp olyan fontos, mint otthonunk többi szobájának berendezése. Egyik kedves vásárlónk is így gondolta ezért gondoskodott is róla, hogy megteremtse azt a légkört előszobájába amit megálmodott magának bútorainkkal. A Sonoma tölgy és fehér szín kombinációja rendkívül elegáns megjelenést teremt.

Vásárlói visszajelzés képekkel és véleménnyel - GWEN 70427 szekrény, DA15 cipősszekrény

Stílus és kreativitás 

Előszobánk szép elrendezése azért is fontos, mert otthonunkba belépe rögtön az a helyiség fogad minket. Influencerünk bútor vásárlásakor törekedett a harmóniára és letisztultságra. Pontosan ezért választotta DA15 cipősszekrényünket és GWEN 70427 3 ajtós szekrényünket, melyek remekül kiegészítik egymást.

Harmonikus megjelenés Homelux bútorainkkal

Hatalmas örömünkre DA15 cipősszekrény és a GWEN 70427 3 ajtós szekrényünk teljesen levette a lábáról vevőnket. Kedves és számunkra motíváló visszaigazolást kaptunk részéről, melyet megosztanánk veletek:

"A költözésben az a nehéz, amikor rájössz, hogy nem tudod hova tenni a dolgok nagy részét. Ilyenkor jön jól egy olyan oldal, mint a @homelux, ahol nagyon sok praktikus és egyben szép bútor között válogathattok, amikben rengeteg mindent el lehet rejteni. Nekünk az előszoba nagy fejtörést okozott, hiszen a kabátokat és a cipőket mindenképp egy zárt rendszerben szerettük volna tárolni. Szerencsére meg is találtuk a számunkra legmegfelelőbb bútorokat, amik letisztultak, modernek, és méretben is tökéletesek." (Mann Alexandra)

DA15 cipősszekrény GWEN 70427 3 ajtós szekrény

 

DA15 cipősszekrény és GWEN 70427 3 ajtós szekrény összeszerelésének folyamata

 

Köszönjünk bíztató visszajelzését és a szuper képeket! Mindig hatalmas öröm számunkra amikor egy újabb elégedett vásárlóval bővülünk. Ha te is rendelkezel hasonló képekkel a már beüzemelet termékeinkről kiváncsian várjuk a marketing@leziter.hu e-mail címre.

 

Blog

Ajánlott termékek