Vásárlói szakszervízes beüzemelés - Aria, Karolino, Kora zuhanykabinok

A fürdőszoba berendezésekor figyelemmel kell lennünk többek között a helyiség alapterületére, a vízvezeték elhelyezkedésére. Ha szeretnénk nagyban leegyszerűsíteni és meggyorsítani a munkálatokat a fürdőben, válasszunk hátfalas zuhanykabint. Ezeknek a kabinoknak mind a négy oldala teljesen zárt. Vásárlónik túlnyomó részének kedvenc típusa.

 

Vásárlói szakszervízes beüzemelés - Aria, Karolino, Kora zuhanykabinok

Hátfalas és mélytálcás zuhanykabinok 

A fürdőszoba otthonunk egyik legfontosabb helyisége, hiszen ott kezdődik és végződik minden napunk. A zuhanykabin elengedhetetlen minden fürdőszobába. Évtizedek óta nagy népszerűségnek örvendenek a hátfallal és mély zuhanytálcával ellátott kabinok. Ha kedveled a kényelmes és egyszerű megoldásokat akkor biztosan neked találták ki a hátfalas és mélytálcás zuhanykabinjainkat.

Harmonikus megjelenés zuhanykabinjainkkal

Nincs is kellemesebb annál amikor egy fárasztó nap után megpihenhetsz a meleg zuhany alatt. Ez mind kivitelezhető mélytálcás zuhanykabinjainkkal. Legtöbb mélytálcás kabinunk rendelkezik üléssel, mely maximálisan biztosítja a pihentető tusolás örömeit. Pár kedves vásárlónk is számukra legkomfortosabb zuhankyabint választották, melyek beüzemelt képeit megosztották velünk.

Aria hidromasszázs zuhanykabin 

Az Aria hidromasszázs zuhanykabin kialakításának köszönhetően tágas teret biztosít használata közben. 4mm-es edzett biztonsági üveggel van ellátva. 6 fúvókás masszázsrendszerrel is felvan szereleve. Ezenfelül a zuhanykabinban minden olyan kiegészítő megtalálható ami a tökéletes kényelem megteremtését szolgálja. Ilyen a tükör, polc, ülőke, felső világítás, funkcionális panel és a kezelőpanel.

 

Karolino 90 black mélytálcás zuhanykabin

A Karolino 90 méyltálcás zuhanykabin víztiszta oldalüvegekből és ajtóból tevődik össze. A zuhanykabin dupla tolüajtós kialakítással rendelkezik. A zuhanyajtó krómozott fém zsanérokkal és polírozott fém profillal van ellátva. Kizárólag sarokba telepíthető a zuhanykabin. A zuhanyfalak 4mm-es víztiszta edzett biztonsági üveggel vannak ellátva. Kedves várálónk zuhanykabinja Siklóson került beüzemelésre.

Cora mélytálcás zuhanykabin jobbos beépítéssel

A Cora zuhanykabin egy rendkívűl elegáns darab. Mélytálcával kapható ami biztosítja a maximális kényelmet. 4 mm-es edzett biztonsági üveg gondoskodik a biztonságról. Minden olyan funkcióval rendelkezik amire csak vágyhat az ember.  Ilyen például a polc, a trópusi esőztető és a kézi zuhany is. Üvegfelületének, fekete hátfalának és letisztult, modern vonalainak köszönhetően elegáns megjelenést teremt minden fürdőszábanak. Kedves várálónk zuhanykabinja Gerezsdlakon került beüzemelésre. 

Köszönjünk a szuper képeket! Mindig hatalmas öröm számunkra amikor egy újabb elégedett vásárlóval bővülünk. Ha te is rendelkezel hasonló képekkel a már beüzemelet termékeinkről kiváncsian várjuk a marketing@leziter.hu e-mail címre.

Blog

Ajánlott termékek