Újabb mérföldkő, itt a Homelux.hu applikáció

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Homelux.hu webáruház, hiszen mostantól még egyszerűbben és gyorsabban válogathatsz lakberendezési termékeink között az új Homelux.hu mobilalkalmazás segítségével, applikáció már elérhető a Google Play Áruházban és App store-ban is. Ez az innovatív alkalmazás azzal a céllal született, hogy még kényelmesebbé tegye a kedvező árú lakberendezési termékek vásárlását.

Újabb mérföldkő, itt a Homelux.hu applikáció

Az applikáció letöltése és használata számos előnnyel jár.
- Egyedi kedvezményes árak: Az első és talán legfontosabb előny, hogy az alkalmazáson keresztül a megvásárolt termékek ára még kedvezőbb is lehet, mint a homelux.hu webáruházban. Rendszeresen frissítjük az “appban olcsóbb” termékeket, külön figyelemfelkeltő címkével látunk el. Sőt ezeket összegyűjtve is megtekintheted a https://www.homelux.hu/appban-meg-olcsobb weboldalon.
- Exkluzív kupon akciók: A Homelux alkalmazásában vásárolva találkozhatsz kuponakciókkal, ahol minden főbb lakberendezési kategóriában (fürdőszoba, konyha, kert, bútor, építkezés, fűtés, játék, elektronika, wellnes és spa) kínálunk kedvezményeket a vásárlóknak. 

- Nyereményjátékok: A homelux.hu applikációban rendszeresen jelentkezünk nyereményjátékokkal, melyeken keresztül tárgynyereményeket és vásárlási utalványokat is bezsebelhetsz.

- Hűség- és ajánlói program: nemsokára elindul hűségprogramunk, ahol törzsvásárlóink az applikáción keresztül egyedi kedvezményekhez juthatnak, pontokat gyűjthetnek és válthatnak be stb. Emellett azokat a vásárlóinkat is jutalmazni szeretnénk, akik ajánlanak minket és valamelyik ismerősük az ő ajánlásunkra vásárol. Ezt is kedvezményekkel háláljuk majd meg.

- Extra szolgáltatások: Az homelux.hu applikáción keresztül vásárlók időről-időre ingyenes, vagy kedvezményes szolgáltatásainkból is részesülhetnek, úgy mint biztosítás, szállítás, garancia stb.

- 1 forintért vásárolható termékek: A Homelux.hu vásárlóinak nagy kedvence, hogy kampányszerűen elérhetővé teszünk 1 forintért megvásárolható termékeket, melyeket a webáruházunk 15.000 terméke közt rejtünk el. Ezt az akciót az applikációban is folytatni fogjuk, érdemes résen lenni és rendszeresen figyelni az appot, hírlevelünket és  közösségi média felületünket.
Ugye hogy megéri?  Az új Homelux.hu mobilalkalmazással nemcsak időt és pénzt takaríthatsz meg, hanem mostantól bárhonnan könnyedén hozzáférhetsz a legújabb lakberendezési ajánlatainkhoz, akár utazás közben vagy kávét kortyolva egy étteremből. Légy mobilis, hiszen az alkalmazás segítségével mindig kéznél lesznek a legfrissebb akcióink.

Ne hagyd ki ezt az izgalmas lehetőséget, és töltsd le most az applikációt az App Store vagy a Google Play Áruházból! Indítsd el az otthonod felújítását, berendedzését az új Homelux mobilapplikációból!

Blog

Ajánlott termékek