Blog

Ugye tudod, hogy az énidő nyáron is fontos? Most mutatunk néhány alternatívát ennek eltöltésére

2020.02.20 08:00

A tested és a lelked is meghálálja a feltöltődésre szánt időt

Talán te is találkoztál már azzal a kijelentéssel, hogy az énidő napjainkban olyan luxus, ami régen nem volt, és nem is kellett. Ezzel a nézőponttal szerintünk felesleges vitatkozni – és most nem is az a célunk, hogy ennek igazságtartalma mellett vagy ellen érveljünk.

A magaddal töltött röpke órákra egyszerűen szükséged van, mert ilyenkor tudsz elvonulni a világ zajától és energiát gyűjteni ahhoz, hogy maximálisan helyt tudj állni a mindennapokban.

Az évszaknak ebből a szempontból annyi a szerepe, hogy mindegyik más kikapcsolódási alternatívákat kínál. Míg télen kifejezetten jól esik egy testileg-lelkileg feltöltő szauna szeánsz, addig nyáron valószínűleg nem szívesen töltesz még t

A tested és a lelked is meghálálja a feltöltődésre szánt időt

Talán te is találkoztál már azzal a kijelentéssel, hogy az énidő napjainkban olyan luxus, ami régen nem volt, és nem is kellett. Ezzel a nézőponttal szerintünk felesleges vitatkozni – és most nem is az a célunk, hogy ennek igazságtartalma mellett vagy ellen érveljünk.

A magaddal töltött röpke órákra egyszerűen szükséged van, mert ilyenkor tudsz elvonulni a világ zajától és energiát gyűjteni ahhoz, hogy maximálisan helyt tudj állni a mindennapokban.

Az évszaknak ebből a szempontból annyi a szerepe, hogy mindegyik más kikapcsolódási alternatívákat kínál. Míg télen kifejezetten jól esik egy testileg-lelkileg feltöltő szauna szeánsz, addig nyáron valószínűleg nem szívesen töltesz még több időt a forróságban (persze a szervezetre gyakorolt pozitív hatások ilyenkor is érvényesülnek).

A magaddal töltött időre választott programmal kapcsolatban a legfontosabb szempont, hogy örömödet leld benne. Van, akinek ez egy kiadós edzést jelent, másnak a konyhában való sürgést, és van, aki egyszerűen ki szeretne feküdni a napra, kizárva a midennapi kötelezettségeket.

A helyszínválasztás rajtad múlik

  • Indulj el egyedül egy kiadós sétára. Lehet az úti célod egy park, egy turisztikai látványosság vagy egy tópart. Olyan helyet válassz, ahol teljesen el tudod engedni magad, és képes vagy elmerülni a gondolataidban. Ha úgy érzed, ki kell szakadnod a mókuskerékből, akkor ebben a környezetben elég lehet 30-40 perc ahhoz, hogy kisimult idegszálakkal térj vissza.
  • Ha több időt tudsz felszabadítani, akkor dönthetsz a túrázás mellett vagy ellátogathatsz az egyik kedvenc városodba. Persze nem csak több órás lehetőségekben gondolkodhatsz, egy rohanós hétköznapon sokszor az is elég, ha beülsz a kedvenc helyedre egy pohár bor vagy egy csésze kávé erejéig.

Persze nem biztos, hogy ki kell mozdulnod otthonról. Különösen akkor, ha egyetlen porcikád sem kívánja.

  • Egy kád vízben a nyári hónapokban is elmerülhetsz egy jó könyv és hűsítő arcpakolás társaságában. Az egész teljesen más élményt fog nyújtani, ha ezúttal frissítő, gyümölcsös illóolajokat, habfürdőt vagy illatgyertyákat választasz kiegészítésként.
  • Csinosíthatod a kertet, de ha ebben csak a munkát látod, akkor egyszerűen helyezd magad kényelembe a hintaágyon. Ringatózás közben megnézheted az egyik kedvenc filmedet vagy elmerülhetsz a természet kellemes zajában.

Mielőtt kiválasztod a programot, gondold végig, hogy nagyjából mennyi ideig érzed jól magad egyedül, és mikor kezd feszélyezni az egyedüllét.

Köszöntjük a homelux.hu világában!

Mire hozzánk elérkezett, lehet, hogy több forgalmazó oldalát bejárta – mégsem talált olyan bútort, fürdőszoba berendezést, amilyenre Ön vagy családja gondolt.

Tudjuk, milyen jellemzőket tart szem előtt: egy ülőgarnitúra, fürdőszoba bútor, de akár egy zuhanykabin is legyen esztétikus, lehetőleg formatervezett (ki szeretne tucatárut az otthonába?), előnyösen használja ki a rendelkezésre álló - néha bizony szűkös – helyet.

Tartósságával biztosítsa a hosszú távú igénybevételnek való ellenállást – hisz életünkben jönnek-mennek a vízi csaták a gyerekekkel, a nehéz napokat lezáró forró fürdők és a reggeli, fejvesztett kapkodások, de az oothon jó esetben minden körülményben helyt áll és kitartóan szolgálja a ház lakóit.

A fürdőszoba számunkra szentély

Mi nem csupán zuhanykabinokat, mosdókat vagy csaptelepeket forgalmazunk! Szenvedélyünk mindaz, ami a fürdőszobák világához kapcsolódik, és egyben vevőink kényelmét is szolgálja. Webáruházunk kialakítása elsőszámú bizonyíték erre: fantasztikusan széles, képekkel gazdagított kínálatot és részletes termékleírásokat alakítottunk ki a minél hatékonyabb és élvezetesebb böngészés érdekében.

Élménydús vásárlást nyújtunk

Ám a vásárlásnak koránt sincs vége a „Kosárba teszem” gomb lenyomásával: a legtöbb esetben ingyenes házhozszállítással, helyszíni beüzemelés lehetőségének biztosításával és 15 napos visszavásárlási garanciával nyújtunk teljes körű szolgáltatást azoknak a Vevőinknek, akik bizalmukkal megtisztelnek bennünket.

Webáruházunk teljes értékű, interaktív vásárlási élményt nyújt, például vásárlóink feltölthetik a már beüzemelt fürdőszoba berendezéseket ábrázoló képeiket, vagy épp megoszthatják a kiválasztott zuhanytálca vagy zuhanykabin árát ismerőseikkel – így bárki gyorsan kikérheti barátai véleményét is a termékről és az ár-érték arány megfelelőségéről!

Az Ön elégedettsége a mi sikerünk

Őszintén bízunk benne, hogy a rendkívül széles, minőségi választéknak köszönhetően nálunk megtalálja pontosan azt, amiről álmodott, és hogy a kiválasztott termék hosszú távon, jó szolgálatot tesz majd az Ön fürdőszobájában is!

Kellemes böngészést kívánunk!

Üdvözlettel,
a homelux.hu csapata

olcsobbat.hu