Udvarunk éke, a kerti pavilon

A jó idő elérkeztével mi sem lehetne kellemesebb, mint a kerti pavilon árnyékában ücsörögni az udvaron. Ezek a stílusos és egyben praktikus pergolák nemcsak, hogy hamar kerted ékeivé válnak, de megfelelő védelmet is nyújtanak a napsugarak ellen.Egy családi ház felújítása és berendezése alkalmával a belső tereken kívül kiemelt figyelmet kell fordítanunk a kertre is. Ez az a hely, ahol a baráti grillpartik, családi összejövetelek és délutáni pihenések kapnak helyet, különösen, ha már az időjárás is úgy akarja.

Udvarunk éke, a kerti pavilon

Ahhoz pedig, hogy a maximumot hozzuk ki a kerti kényelemből, a pavilonok, pergolák és sátortetők tökéletes segítséget nyújtanak. Varázsolj egy igazi édenkertet otthonodban, és közben rejtőzz el a hőség és tűző napsugarak elől!Amennyiben te is szívesen egészítenéd ki kertedet egy dizájnos, óriás sátorral, nézz körül kerti pavilon kínálatunkban! Garantáltan megtalálod a kertedhez méretben, színben és stílusban passzoló modellt!

Miért praktikus egy kerti pavilon?

A pavilonok, bár első ránézésre talán a terebélyes méretein akad meg a szemünk, az esztétikai gyönyörnél egyéb tulajdonságokkal is rendelkeznek. Kényelmi és védelmi funkciójuk nemcsak, hogy kellemes látvánnyá, de igazán hasznos kerti kiegészítőkké teszik őket.

Egy szép, nyári estén mi sem természetesebb, mint a szabadban egy pohár bor, valamint a barátok vagy a család társaságában lazítani. Ezt általában egy kültéri ülőgarnitúra segítségével tehetjük meg, ami a kellemes, éjszakai hűvösben tökéletes szolgálatot nyújt. Ám mi van akkor, ha nappal is használatba szeretnénk venni ezeket a bútorokat? Mi van, ha nincs olyan fedett terület, amely megvédene minket a szikrázó napsütéstől?

Ekkor lépnek közbe a pavilonok és pergolák. A kertedben bárhol felhúzhatod őket, csupán egy tágasabb tér szükséges hozzá. Kezelése és felállítása egyszerű, nem igényel szakmai segítséget. Ám ha mégis kérdésed merülne fel ezzel, vagy a termékekkel kapcsolatban bármi mással, keress minket bizalommal!

A felállított pagoda alá bátran behúzhatod a foteleket, kávézóasztalt vagy akár a napozóágyat is. Ezáltal maximális kényelemben lehet részed, ráadásul a sátortető véd a közvetlen napsugaraktól, de akár a záporoktól is!

 

Stílussal kombinálva

Azonfelül, hogy a pavilonok rendkívüli szolgálatot tesznek a természet viszontagságaitól való megóvásodban, nem szabad elfeledkeznünk divatos kialakításukról sem.

A pavilonok és pergolák négyszögletes, terebélyes kivitele meseszépen mutat majd minden udvarban. Színes vagy egyszerű kombinációkban is megtalálhatóak, így garantáltan találsz az ízlésednek megfelelő modellt.

Minimalista, elegáns és extravagáns darabokat is találsz kínálatunkban, némelyiket gyönyörűen megmunkált, részletes tartóoszlopokkal vagy akár függönnyel is.

 

Kerti pavilon kínálatunk

Webáruházunkban pavilonokat, pergolákat és sátortetőket különböztetünk meg. Mind a három típus hatékony védelmet nyújt az UV-sugarak ellen, valamint ideális kiegészítője lesz a kertnek.

Pavilonok és pergolák esetében nagyobb volumenű, általában kizárólag az udvaron felállítható modellekkel találkozhatsz. Dizájnosak és praktikusak, elsődleges céljuk az otthoni kényelem megteremtése.

A sátortetők esetében már más a helyzet. Vegyük például az Express kék színű kerti sátortetőjét. Ez a modell zöld színben is megvásárolható, ám az igazi szenzációt mobilizálhatósága adja. Otthonra, a kertben, nyaralókba, a strandra vagy akár horgászáshoz is magaddal viheted!

Válassz kerti pavilont a stílusos kényelemért és védelemért!

Blog