TV állvány a kényelmes otthoni szórakozáshoz

Napjainkban kedvelt megoldás az, ha a televízió helye nem a TV állvány. Sokan inkább a falon rögzítik. Ám ebben az esetben is szükség lehet egy mutatós TV állványra. Ezen elhelyezhetjük a TV kiegészítőit és egyéb dolgokat is. Modern vagy klasszikus? Antik vagy retró? Esetleg kedveled a skandináv lakberendezési stílust? Vagy egy férfiasabb matt szürke bútordarabra voksolsz? Rengetegféle trend közül válogathatsz áruházunk széles TV állvány kínálatábanNem nehéz eltévedni a választékban, esetleg a bőség zavara is okozhat gondot. Ezért érdemes alaposan átgondolni, mire van szükségünk, milyen az ízlésünk, s hogy mi az, ami illik is az otthonunk hangulatához.

TV állvány a kényelmes otthoni szórakozáshoz

Hogyan válasszunk TV állványt?

A stílusirányzat és a színösszeállítás kiválasztása mellett fontos szempont a TV állvány ideális magassága is. A leglényegesebb ebben a tekintetben, hogy melyik az a zóna, ami a szemünknek a legkényelmesebb szöget biztosítja TV nézés közben.

A kanapénkon ülő pozícióban a képernyőnek szemmagasságban kell lennie. A látótávolság beállításához a képernyő méretének kétszeresét venni a legmegfelelőbb megoldás.

A TV állvány szélességét nyilvánvalóan szükségszerű a készülék méreteihez igazítani. A stabilitás és az esztétikai szempontok alapján törvényszerű, hogy a TV állvány szélesebb legyen, mint a TV.

Vegyük figyelembe azt is, hogy milyen tárolási lehetőségeket kínál egy TV állvány. Gondoljuk át, mit szeretnénk rajta vagy benne tárolni. A falon rögzített TV alatt helyet foglaló TV állványon elhelyezhetjük az eszköz kiegészítőit.

Ezeknek akkor is tartsunk fenn helyet, amennyiben a berendezést az állványon tartjuk. A zárt tárolókban elbújtathatunk hivatalos iratokat vagy akár a konzolokhoz tartozó kontrollereket is. A nyitott polcokon jól mutat egy-egy fénykép, dísztárgy vagy könyv.

TV állvány LT5279 LED világítással

A mutatós és korszerű TV állvány LT5279 igazán remek dísze lehet egy exkluzív nappalinak. Minőségi MDF bútorlapból és laminált DTD anyagból készült. Gyönyörű fehér színét a fehér extra magas HG kivitel tovább fokozza.

Az állvány két szélén egy-egy kibillenthető ajtóval rendelkezik. Középen egy nyitott polc szolgáltat helyet szép tárgyainknak. A TV állvány színvonalát tovább növeli a LED világítás, mely fehér színaláfestéssel gazdagított.

A szekrény 5 cm-es lábakon áll, így akár porszívózhatunk is alatta anélkül, hogy el kellene mozdítanunk. Ez a praktikus és egyúttal nagyon látványos szekrényelem igazán tökéletes darabja lehet egy modern nappali berendezésének. Magas minősége biztosítja időtállóságát is.

TV állvány LT5295 északi sosna-vadtölgy

A provence-i stílusirányzat kedvelőinek népszerű darabja ez a TV állvány. Magán viseli a franciás, vidékies, kifinomult stílusjegyeket. Letisztult eleganciája és nemes egyszerűsége melegséget áraszt minden lakásban. Hangulatos TV szoba varázsolható a segítségével otthonunkba.

Anyaga laminált faforgácslap, színe az északi fenyő és a vadtölgy kombinációja. Díszlécekkel dekorált külseje tovább emeli az eleganciáját. Hat nyitott polc található rajta, ennek köszönhetően számos tárgyat helyezhetünk el benne.

Tájékozódj széles választékunk között, találd meg a neked legjobban tetsző és otthonodhoz leginkább illő TV állványt. Amennyiben kérdésed merül fel, a munkatársaink szívesen állnak rendelkezésedre.

Blog

Ajánlott termékek