Trambulin, gyerekmedence, játékház - tedd a kertet csodavilággá

Közeleg a tavasz, egyre többször vágyunk a szabadba a sötét, téli hónapok után. Ezzel nem csupán mi, felnőttek vagyunk így, hanem a gyerekek is. Egy kerti trambulin vagy egy játékház még inkább meghozza a kisebbek kedvét a kültéri játékhoz. A szabad levegőn, mozgással töltött idő mindenki számára rendkívül előnyös hatásokkal jár. A gyerekek esetében egy kiadós ugrálás a kertben testileg és lelkileg is igazán jótékony. Elsősorban persze nagyon jó móka, csak úgy, mint pancsolni a medencében, vagy uzsonnázni a kisházban.

Trambulin, gyerekmedence, játékház - tedd a kertet csodavilággá

Ezért fontos a szabadtéri játék

A gyerekek szellemi és fizikai fejlődéséhez nagy mennyiségű oxigénre van szükségük. Ezt legkönnyebben a szabadtéri aktivitások során biztosíthatjuk számukra. A fogócskázás, a csúszdázás, az ugrálás mind-mind hozzájárul a kicsik egészséges növekedéséhez. Már a legkisebb kerteket is felszerelhetjük olyan játékokkal és egyéb eszközökkel, amelyek kicsábítják a gyerekeket a négy fal közül. Találékonynak kell lennünk, hiszen a képernyő egyre inkább uralja az életünket, így a gyerekeinkét is. Azonban vannak olyan termékek, amelyekkel biztos sikerünk lesz.

 

Az egyik legjobb móka a trambulin

Jó néhány évvel ezelőttig csak a strandokon, a kirakodóvásárokon vagy a vándor vidámparkokban találkoztunk trambulinokkal. Manapság azonban nagyon könnyen elérhetőek az otthoni trambulinokTeljes felszereléssel vásárolhatjuk meg az egyszemélyes modelleket csakúgy, mint az egészen nagy átmérőjű fazonokat. A gyerekek órákon át képesek önfeledten ugrálni a trambulinban, nem unják meg. Maga a mozgásforma számos jótékony hatással bír, amellett, hogy a csemeték nagyon jól szórakoznak közben.

 

Mi kell a biztonságos trambulinozáshoz?

A gyerekekkel a legnagyobb gondosság mellett is előfordulhatnak apró balesetek. A trambulinban fokozottan ügyelnünk kell néhány biztonsági előírásra. Mindig csupán védőhálóval felszerelt trambulinba engedjük be a gyerekeket. A legjobb, ha rögtön teljes trambulinszettet vásárolunk. Ne terheljük túl a trambulint, ne engedjünk túl sok gyermeket egyszerre az ugrálótérbe. Ügyeljünk rá, hogy picik ne használhassák az eszközt. Ha nagyobbak ugrálnak, ne hagyjuk őket akkor sem felügyelet nélkül. Ha ezeket és a termékleírás figyelmeztetéseit betartjuk, maradandó élményeket szerezhetünk a gyerekeknek. Ráadásul mindezt otthon.

 

Játékház, a legkisebbek kerti birodalma

Természetesen a legkisebb gyerekeket sem szeretnénk kihagyni a tavaszi-nyári kerti játékból. Műanyag kisházaink csodálatos kivitelezésüknek köszönhetően teszik varázslatossá a kertet. Ezekben a plasztikból készült, de masszív épületekben már a totyogósok is biztonsággal eljátszhatnak. Ablakok, nyitható ajtók és élénk színek teszik izgalmassá a játékházakat. A meleg nyári napokon árnyékos helyet biztosít a gyerekek számára, és fantáziadús játékokra is ösztönöz. Utóbbi a személyiségfejlődés szempontjából is fontos a kicsiknek, és persze szuper időtöltés.

 

Gyerekmedence, ha beköszönt a nyár

Egy méretes trambulinnal és egy vidám kisházzal felszerelt kertet már csak egy dolog tehet teljessé, mire beköszönt a nyár: egy medence. Webáruházunk termékei között megtalálod az egész picik számára készült pancsolókat és a családi medencéket egyaránt.  Merev falú, fémvázas és felfújható típusokat is forgalmazunk. Ha van kertünk, érdemes kihasználni a benne rejlő lehetőségeket. Így nem csupán a gyerekek, hanem az egész család örömét lelheti benne. Üzletünk minden eszközt biztosít ehhez.

Blog

Ajánlott termékek