Cipősszekrény, fehér-extra magasfényű, NORLAN 3

Termékverzió: NORLAN 3 cipősszekrény, fehér-extra magasfényű
Cikkszám: TEMPO-239491
Tömeg: 80 kg/db
Garancia idő: 24 hónap
131 900 Ft
Beszállítói raktáron
Várható beérkezés: 3-5 nap
Normál szállítás : 2900 Ft
Prémium szállítás : 7900 Ft

Adatok

Termékverzió
NORLAN 3 cipősszekrény, fehér-extra magasfényű
Garancia idő
24 hónap
Gyártó
Tempo

Termékleírás

Termékjellemzők

Anyag DTD laminált / MDF marva
Szín ehér / fehér, rendkívül magas fényű HG
Méretek 135x40x122 cm

Termékleírás

Az előszoba az a hely, amelyet Ön vagy látogatója legelőször megpillant, amint hazaér, és amikor munkába megy. A cipő box, a szlovák cipő szekrény, egy nagyon praktikus bútordarab, megtalálja szinte minden háztartásban. Általában a cipősszekrényt a folyosón vagy a ház vagy lakás más bejárati részeiben helyezik el. A NORLAN 3 cipő box tökéletes búvóhelyet biztosít cipőinek , tornacipőinek és a többi lábbeliének. 

NORLAN 3 cipősszekrény, fehér-extra magasfényű

Anyaga  DTD fóliázott és MDF-ből készült, mely extra magasfényű fehér. Ez a bútordarab háromajtós , több belső polccal illetve három fiókkal rendelkezik. A polcos cipősszekrények bevált klasszikusok. Nagy mennyiségű cipőt tárolhatnak benne, amit biztosan értékelni fognak nemcsak a magassarkúak szerelmesei, hanem a divatos cipők gyűjtői is. Ennek a terméknek köszönhetően többé nem kell aggodnia a széthagyott lábbelik miatt. A NORLAN 3 cipősszekrény megoldja ezt a problémát.

MDF/DTD bútorlap előnyei

MDF: Közepes sűrűségű farostlemez (Medium Density Fibreboard), mely farostokból áll, amit műgyanta hozzáadásával és hő segítségével préselnek össze.  Száraz eljárással készül, ezért mindkét oldala sima, felületkezelhető, ez a farostlemeznél szélesebb felhasználást tesz lehetővé. Készül gyengén vízálló illetve fokozottan tűzálló kivitelben is. Lemezek száraz környezetben való általános felhasználásra is alkalmasak. Nagyfokú stabilitás és hosszú élettartam jellemzi. Felületkezelés nélkül is dekoratív. Szállítás szétszerelve. DTD: laminált felület készítésekor egy faforgácslapot vonnak be mindkét oldalán faerezet mintájú, vagy színes papírral, majd ezt egy ellenálló, átlátszó műanyag borítással látják el. A forgácslap igényesebb bútorok esetén furnérral is bevonható. Maga a natúr forgácslap egy préseléses eljárással, elsősorban fenyő és más lágylombos faanyagok forgácsából, kötőanyag felhasználásával készül. A DTD mérsékelten vízálló, terherbírása nem túlzottan nagy.

Vélemények

Cipősszekrény, fehér-extra magasfényű, NORLAN 3
Beszállítói raktáron