UMAG Sarok PC asztal, tölgy sonoma-magasfényű fekete

Termékverzió: UMAG sarok PC asztal, sonoma tölgy-magasfényű fekete
Cikkszám: TEMPO-238830
Tömeg: 36 kg/db
Garancia idő: 12 hónap
53 900 Ft
Beszállítói raktáron
Várható beérkezés: 3-5 nap
Lapra szerelve szállítjuk Lapra szerelve szállítjuk
Normál szállítás : 2900 Ft
Prémium szállítás : 7900 Ft

Adatok

Termékverzió
UMAG sarok PC asztal, sonoma tölgy-magasfényű fekete
Garancia idő
12 hónap
Gyártó
Tempo

Termékleírás

Termék jellemzői

Szélesség 115 cm
Mélység 90 cm
Magasság 74 cm
Súlya 36 kg

Termék leírás

Az irodát vagy az otthoni dolgozószobát praktikusan és effektíven kell berendezni. Egy PC asztal, mellyel naponta sok időt töltünk tökéletesen hasznos és vonzó dizájnú kell hogy legyen. Bemutatjuk önnek az UMAG PC asztalt, melynek modern dizájnja kidíszíti munkaterét. Laminált DTD-ből készült időtálló tölgy sonoma színváltozatban magasfényű fekete színnel kombinálva. Kifinomult rakodótérrel rendelkezik egy fiók és egy polc formájában, mely szétválasztja a teret két rakodótérre. Elegendő helyet biztosít a dokumentumok és az irodai kellékek számára. A kihúzható billentyűzettartó tökéletesen megspórolja önnek a helyet a munkalapon. A tágas sarokasztallal a kevés hely már a múlté.

DTD (laminált)-A gyakori választás

laminált felület készítésekor egy faforgácslapot vonnak be mindkét oldalán faerezet mintájú, vagy színes papírral, majd ezt egy ellenálló, átlátszó műanyag borítással látják el. A gyártók előnyben részesítik ezt az anyagot, hiszen környezetbarát, rendkívül széles a választék színben és mintázatban, felülete jól tisztítható.

Lapraszerelt kivitel

Lapraszerelt bútorainkat egyenesen a gyárból, gyári csomagolásban szállítjuk az otthonodba, ez típustól függően hungarocell, nylon és kartondoboz. A csomagolás megóvja a bútort a sérülésektől, tartalmazza a szükséges összeszerelési útmutatót, adott esetben a célszerszámot és ezek segítségével tudod összeszerelni a rendelt bútort. Amíg nem kívánod használatba venni, könnyedén tudod tárolni, mivel a karton, vagy nylon csomagolás gondoskodik a bútor épségéről. A következő terméket ajánljuk az asztalhoz: Reyes irodai szék, Vidal irodai szék, Darlos irodai szék.

Vélemények

UMAG Sarok PC asztal, tölgy sonoma-magasfényű fekete
Beszállítói raktáron