Előszoba garnitúra, fehér-magasfényű fehér, ODEN

Termékverzió: ODEN Előszoba garnitúra, fehér-magasfényű fehér
Cikkszám: TEMPO-238808
Tömeg: 60,8 kg/db
Garancia idő: 12 hónap
79 500 Ft
Nincs raktáron
Normál szállítás : 2900 Ft
Prémium szállítás : 7900 Ft

Adatok

Gyártó
Tempo
Termékverzió
ODEN Előszoba garnitúra, fehér-magasfényű fehér
Garancia idő
12 hónap

Termékleírás

Termékjellemzők

Anyag DTD laminált
Színe fehér/magasfényű fehér
Szekrény mérete 50,1x40,5x190 cm
Cipősszekrény mérete 60,1x40,5x60 cm
Fogas elem mérete 60,1x26,6x60,1 cm

Termékleírás

Az előszoba az a hely, amelyet Ön vagy látogatója legelőször megpillant, amint hazaér, és amikor munkába megy. Az előszoba garnitúra egy nagyon praktikus bútordarab, megtalálja szinte minden háztartásban. Általában a folyosón vagy a ház / lakás más bejárati részeiben helyezik el. Az Oden előszoba garnitúra tökéletes búvóhelyet biztosít cipőinek és tárolóhelyet kabátjának illetve egyéb használati tárgynak. 

ODEN Előszoba garnitúra, fehér-magasfényű fehér

Egyszerű vonalvezetésű, modern előszoba garnitúra. A garnitúra 3 önálló elemből áll: Akasztós szekrény 2 polccal, cipősszekrény, akasztós elem. Fehér laminált bútorlapból készül ABS élzárással, magasfényű fehér előlapokkal. Lapraszerelten szállítjuk. Lapraszerelt bútorainkat egyenesen a gyárból, gyári csomagolásban szállítjuk az otthonodba, ez típustól függően hungarocell, nylon és kartondoboz. A csomagolás megóvja a bútort a sérülésektől, tartalmazza a szükséges összeszerelési útmutatót, adott esetben a célszerszámot és ezek segítségével tudod összeszerelni a rendelt bútort. Amíg nem kívánod használatba venni, könnyedén tudod tárolni, mivel a karton, vagy nylon csomagolás gondoskodik a bútor épségéről.

DTD laminált bútor előnyei

laminált felület készítésekor egy faforgácslapot vonnak be mindkét oldalán faerezet mintájú, vagy színes papírral, majd ezt egy ellenálló, átlátszó műanyag borítással látják el. A forgácslap igényesebb bútorok esetén furnérral is bevonható. Maga a natúr forgácslap egy préseléses eljárással, elsősorban fenyő és más lágylombos faanyagok forgácsából, kötőanyag felhasználásával készül. A DTD mérsékelten vízálló, terherbírása nem túlzottan nagy. A gyártók  a laminált bútorlapokat mint olcsó és környezetbarát megoldást jellemzik. A laminált DTD ellenállóbb a nedvességnek, mint a fa bútorok, nyugodtan lehet tisztítani általános háztartási tisztítószerrel, vízzel.

Vélemények

Előszoba garnitúra, fehér-magasfényű fehér, ODEN
Nincs raktáron