MATEL PC asztal B8, fehér-szürke grafit-enigma-sárga

Termékverzió: MATEL PC asztal B8, fehér-szürke grafit-enigma-sárga
Cikkszám: TEMPO-237183
Tömeg: 34,5 kg/db
Garancia idő: 12 hónap
44 900 Ft
Beszállítói raktáron
Várható beérkezés: 3-5 nap
Lapra szerelve szállítjuk Lapra szerelve szállítjuk
Normál szállítás : 2900 Ft
Prémium szállítás : 7900 Ft

Adatok

Termékverzió
MATEL PC asztal B8, fehér-szürke grafit-enigma-sárga
Garancia idő
12 hónap
Gyártó
Tempo

Termékleírás

Termék jellemzői

Szélesség 120 cm
Mélység 58 cm
Magasság 100 cm
Súlya 34,5 kg

Termék leírás

A gyermekek nagyon fontos küldetése, hogy fejlesszék személyiségüket, és hogy fedezzék fel a világot. Ezért nagyon fontos, hogy legyen saját szobájuk, amely segít nekik ebben. Az elemes MATEL bútor kielégíti a növekvő gyermek minden igényét. Kiváló minőségű laminált DTD bútorlapból, ABS élekkel készül. Eredetisége kiemelkedik fehér, szürke grafit enigma, és sárga variációban. Az első pillantásra lenyűgöző. A PC asztal B8 MATEL elegendő tárhelyet biztosít. Nyitott tároló és szekrény formájában mindent tárolhatnak, amire szükségük van.

DTD (laminált)-A gyakori választás

laminált felület készítésekor egy faforgácslapot vonnak be mindkét oldalán faerezet mintájú, vagy színes papírral, majd ezt egy ellenálló, átlátszó műanyag borítással látják el. A gyártók előnyben részesítik ezt az anyagot, hiszen környezetbarát, rendkívül széles a választék színben és mintázatban, felülete jól tisztítható.

Lapraszerelt kivitel

Lapraszerelt bútorainkat egyenesen a gyárból, gyári csomagolásban szállítjuk az otthonodba, ez típustól függően hungarocell, nylon és kartondoboz. A csomagolás megóvja a bútort a sérülésektől, tartalmazza a szükséges összeszerelési útmutatót, adott esetben a célszerszámot és ezek segítségével tudod összeszerelni a rendelt bútort. Amíg nem kívánod használatba venni, könnyedén tudod tárolni, mivel a karton, vagy nylon csomagolás gondoskodik a bútor épségéről. A következő terméket ajánljuk az asztalhoz: Matel akasztós szekrény polcokkal, Matel kombinált szekrény, Matel könyvespolc, Matel komód két féle, Matel polc, Matel ágy.

Vélemények

MATEL PC asztal B8, fehér-szürke grafit-enigma-sárga
Beszállítói raktáron