KARLIS PC asztal, tölgy sonoma-fehér

Termékverzió: KARLIS PC asztal, sonoma tölgy-fehér
Cikkszám: TEMPO-236934
Tömeg: 26 kg/db
Garancia idő: 12 hónap
37 200 Ft
Beszállítói raktáron
Lapra szerelve szállítjuk Lapra szerelve szállítjuk
Normál szállítás : 1900 Ft
Prémium szállítás : 7900 Ft

Adatok

Gyártó
Tempo
Termékverzió
KARLIS PC asztal, sonoma tölgy-fehér
Garancia idő
12 hónap

Termékleírás

Termék jellemzői

Szélesség 110 cm
Mélység 50 cm
Magasság 76,8 cm
Súlya 26 kg

Termék leírás

Az első PC asztalok az egyházi asztalok ihlette, masszívak voltak, és a kialakításuk során a tervezésük csökkent és finomult. Kisebbek voltak, könnyen hordozhatók, egy asztallappal, amely tárolót kínált könyveknek, iratoknak és irodaszereknak. Ma a PC asztalok különféle kivitelben és formában kaphatók, és praktikus tárolót is kínálnak. Például egy ilyen KARLIS PC asztal, már nem emlékeztet egy ősi hatalmas íróasztalra, de sokkal praktikusabb és könnyű kialakítású. Kiváló minőségű laminált DTD bútorlapból készül, tölgy sonoma színű kivitelben, fehérrel kombinálva. Az asztal egy praktikus polccal rendelkezik, és egy nyitott állvánnyal, , ahol mindent tárolhat, amire szüksége van. Akár munkára, házi feladatra, akár tanulásra, minden kéz a kézben megy a KARLIS PC íróasztallal.

DTD (laminált)-A gyakori választás

laminált felület készítésekor egy faforgácslapot vonnak be mindkét oldalán faerezet mintájú, vagy színes papírral, majd ezt egy ellenálló, átlátszó műanyag borítással látják el. A gyártók előnyben részesítik ezt az anyagot, hiszen környezetbarát, rendkívül széles a választék színben és mintázatban, felülete jól tisztítható.

Lapraszerelt kivitel

Lapraszerelt bútorainkat egyenesen a gyárból, gyári csomagolásban szállítjuk az otthonodba, ez típustól függően hungarocell, nylon és kartondoboz. A csomagolás megóvja a bútort a sérülésektől, tartalmazza a szükséges összeszerelési útmutatót, adott esetben a célszerszámot és ezek segítségével tudod összeszerelni a rendelt bútort. Amíg nem kívánod használatba venni, könnyedén tudod tárolni, mivel a karton, vagy nylon csomagolás gondoskodik a bútor épségéről. A következő terméket ajánljuk az asztalhoz: Idor irodai szék, Lener irodai szék, Vidal irodai szék.

Vélemények

KARLIS PC asztal, tölgy sonoma-fehér
Beszállítói raktáron