Előszoba garnitúra, fehér-beton, SIMA

Termékverzió: SIMA előszoba garnitúra, fehér-beton
Cikkszám: TEMPO-233558
Tömeg: 60 kg/db
Garancia idő: 12 hónap
99 900 Ft
Beszállítói raktáron
Várható beérkezés: 3-5 nap
Normál szállítás : 2900 Ft
Prémium szállítás : 7900 Ft

Adatok

Gyártó
Tempo
Termékverzió
SIMA előszoba garnitúra, fehér-beton
Garancia idő
12 hónap

Termékleírás

Termékjellemzők

Anyaga DTD laminált
Szín  fehér / beton
Méretek 130x35,5x185 cm
Anyagvastagság 16 mm

Termékleírás

Fogadja vendégeit stílusosan berendezett előszobával. Hiszen a belépő kapu a lakásba vagy házba egyúttal az Ön névjegye is. Ránézésre szépnek és tökéletesen berendezettnek kell lennie összhangban a többi bútorral a háztartásban. Praktikusnak kell lennie, elegendő rakodótérrel a cipőknek, felső ruházatnak, esernyőknek és hasonlóknak.

SIMA előszoba garnitúra, fehér-beton

Az egyik ilyen eredeti darab a modern SIMA előszobai összeállítás. Minőségi laminált DTD anyagból készült fehér/beton színkivitelben. Az előszobai összeállítás fogas falból fiókkal, függő polcból és kétajtós szekrényből áll fiókkal. Elegendő rakodóteret kínál fiókok, akasztók.

DTD laminált bútorlap előnyei

laminált felület készítésekor egy faforgácslapot vonnak be mindkét oldalán faerezet mintájú, vagy színes papírral, majd ezt egy ellenálló, átlátszó műanyag borítással látják el. A forgácslap igényesebb bútorok esetén furnérral is bevonható. Maga a natúr forgácslap egy préseléses eljárással, elsősorban fenyő és más lágylombos faanyagok forgácsából, kötőanyag felhasználásával készül. A DTD mérsékelten vízálló, terherbírása nem túlzottan nagy. A laminált DTD ellenállóbb a nedvességnek, mint a fa bútorok, nyugodtan lehet tisztítani általános háztartási tisztítószerrel, vízzel.

Vélemények

Előszoba garnitúra, fehér-beton, SIMA
Beszállítói raktáron