Előszoba garnitúra, fehér-tölgy sonoma, SIMA

Termékverzió: SIMA előszoba garnitúra, fehér-sonoma tölgy
Cikkszám: TEMPO-233556
Tömeg: 60 kg/db
Garancia idő: 12 hónap
99 900 Ft
Beszállítói raktáron
Várható beérkezés: 3-5 nap
Normál szállítás : 2900 Ft
Prémium szállítás : 7900 Ft

Adatok

Gyártó
Tempo
Termékverzió
SIMA előszoba garnitúra, fehér-sonoma tölgy
Garancia idő
12 hónap

Termékleírás

Termékjellemzők

Anyaga DTD laminált
Szín  tölgy sonoma/fehér
Méretek 130x35,5x185 cm
Anyagvastagság 16 mm

Termékleírás

Fogadja vendégeit stílusosan berendezett előszobával. Hiszen a belépő kapu a lakásba vagy házba egyúttal az Ön névjegye is. Ránézésre szépnek és tökéletesen berendezettnek kell lennie összhangban a többi bútorral a háztartásban. Praktikusnak kell lennie, elegendő rakodótérrel a cipőknek, felső ruházatnak, esernyőknek és hasonlóknak.

SIMA előszoba garnitúra, tölgy sonoma/fehér

Az egyik ilyen eredeti darab a modern SIMA előszobai összeállítás. Minőségi laminált DTD anyagból készült tölgy sonoma/fehér színkivitelben. Az előszobai összeállítás fogas falból fiókkal, függő polcból és kétajtós szekrényből áll fiókkal. Elegendő rakodóteret kínál fiókok, akasztók.

DTD laminált bútorlap előnyei

A laminált felület készítésekor egy faforgácslapot vonnak be mindkét oldalán faerezet mintájú, vagy színes papírral, majd ezt egy ellenálló, átlátszó műanyag borítással látják el. A forgácslap igényesebb bútorok esetén furnérral is bevonható. Maga a natúr forgácslap egy préseléses eljárással, elsősorban fenyő és más lágylombos faanyagok forgácsából, kötőanyag felhasználásával készül. A DTD mérsékelten vízálló, terherbírása nem túlzottan nagy. A laminált DTD ellenállóbb a nedvességnek, mint a fa bútorok, nyugodtan lehet tisztítani általános háztartási tisztítószerrel, vízzel.

Vélemények

Előszoba garnitúra, fehér-tölgy sonoma, SIMA
Beszállítói raktáron