HANY pc asztal , fehér

Termékverzió: HANY pc asztal , fehér
Cikkszám: TEMPO-214990
Tömeg: 39,5 kg/db
Garancia idő: 12 hónap
47 800 Ft
Beszállítói raktáron
Várható beérkezés: 3-5 nap
Több színben Több színben
Lapra szerelve szállítjuk Lapra szerelve szállítjuk
Szín
Normál szállítás : 2900 Ft
Prémium szállítás : 7900 Ft

Adatok

Szín
Termékverzió
HANY pc asztal , fehér
Garancia idő
12 hónap
Gyártó
Tempo

Termékleírás

Termék jellemzői

Szélesség 118 cm
Mélység 60 cm
Magasság 75 cm
Súlya 39,5 kg

Termék leírás

Adjon a hétfőknek kissé pozitívabb hangulatot. Az elegáns, funkcionális és praktikus HANY PC asztal segít a dolgok helyes beállításában, és a hétköznapoknak stílusos tulajdonságot ad. A nagy asztal felület, és a tágas fiók elegendő helyet biztosít az irodai berendezéseknek, miközben megőrzi a minimalista megjelenését. Kiváló minőségű DTD laminált bútorlapból készült, időtlen fehér színű kivitelben. Ez a csodálatos darab káprázatossá teszi a belső teret, és stílusos segítővé válik, amellyel sokkal többet tud kreálni.

DTD (laminált)-A gyakori választás

laminált felület készítésekor egy faforgácslapot vonnak be mindkét oldalán faerezet mintájú, vagy színes papírral, majd ezt egy ellenálló, átlátszó műanyag borítással látják el. A gyártók előnyben részesítik ezt az anyagot, hiszen környezetbarát, rendkívül széles a választék színben és mintázatban, felülete jól tisztítható.

Lapraszerelt kivitel

Lapraszerelt bútorainkat egyenesen a gyárból, gyári csomagolásban szállítjuk az otthonodba, ez típustól függően hungarocell, nylon és kartondoboz. A csomagolás megóvja a bútort a sérülésektől, tartalmazza a szükséges összeszerelési útmutatót, adott esetben a célszerszámot és ezek segítségével tudod összeszerelni a rendelt bútort. Amíg nem kívánod használatba venni, könnyedén tudod tárolni, mivel a karton, vagy nylon csomagolás gondoskodik a bútor épségéről. A következő terméket ajánljuk az asztalhoz: Visar irodai szék, Lener irodai szék, Tamson irodai szék. 

Vélemények

HANY pc asztal , fehér
Beszállítói raktáron