Oscar T1 íróasztal

Termékverzió: Oscar T1 íróasztal, cseresznye
Cikkszám: 9016447
Tömeg: 36,4 kg/db
Garancia idő: 12 hónap
54 900 Ft
Beszállítói raktáron
Lapra szerelve szállítjuk Lapra szerelve szállítjuk
Normál szállítás : 1900 Ft
Prémium szállítás : 7900 Ft

Adatok

Gyártó
Tempo
Termékverzió
Oscar T1 íróasztal, cseresznye
Garancia idő
12 hónap

Termékleírás

Termék jellemzői

Szélesség 150,4 cm
Mélység 76 cm
Magasság 70,4 cm
Súlya 35 kg

Termék leírás

Az OSCAR elemes bútor alkalmas a irodákdolgozószobákdiákszobák berendezésére, de a mindennapi használatra a háztartásban is. Ahhoz, hogy tudjon dolgozni, szüksége lesz egy íróasztalra. Amikor tanulnia kell, szüksége van egy asztalra. Épp egy kreatív pillanata van? Ez asztal nélkül nem fog menni. Az OSCAR T01 íróasztal minden az egyben. Praktikus és univerzális, a méretének köszönhetően többet kínál, mint ami az első ránézésre látszik. Az OSCAR minőségi DTD/MDF anyagból készült, melynek kezelt a felülete amerikai cseresznye színváltozatban. Az élek szalaggal vannak ellátva. Tegye otthonossá a munkaterét és érezze magát kényelmesen.

DTD (laminált)-A gyakori választás

laminált felület készítésekor egy faforgácslapot vonnak be mindkét oldalán faerezet mintájú, vagy színes papírral, majd ezt egy ellenálló, átlátszó műanyag borítással látják el. A gyártók előnyben részesítik ezt az anyagot, hiszen környezetbarát, rendkívül széles a választék színben és mintázatban, felülete jól tisztítható.

Lapraszerelt kivitel

Lapraszerelt bútorainkat egyenesen a gyárból, gyári csomagolásban szállítjuk az otthonodba, ez típustól függően hungarocell, nylon és kartondoboz. A csomagolás megóvja a bútort a sérülésektől, tartalmazza a szükséges összeszerelési útmutatót, adott esetben a célszerszámot és ezek segítségével tudod összeszerelni a rendelt bútort. Amíg nem kívánod használatba venni, könnyedén tudod tárolni, mivel a karton, vagy nylon csomagolás gondoskodik a bútor épségéről. A következő terméket ajánljuk az asztalhoz: Oscar alacsony iratszekrény, Oscar pc íróasztal.

Vélemények

Oscar T1 íróasztal
Beszállítói raktáron