EMIO 6 TÍPUS PC asztal, sonoma tölgy-fehér

Cikkszám: 83799
53 900 Ft
Beszállítói raktáron
Lapra szerelve szállítjuk
Lapra szerelve szállítjuk
Normál szállítás : 2900 Ft
Prémium szállítás : 7900 Ft

Adatok

Gyártó
Tempo
Termékverzió
EMIO 6 TÍPUS PC asztal sonoma tölgy/fehér
Garancia idő
12 hónap

Termékleírás

Termék jellemzői

Szélesség 104 cm
Mélység 50 cm
Magasság 76 cm
Billentyűzettartó mérete 68 cm
Súlya 33  kg

Termék leírás

Egyszerű, de praktikus EMIO elemes gyerek bútor. DTD laminált bútorlapból készült. A sonoma tölgy és fehér színkombináció nagyon elegáns és kellemes megjelenést kölcsönöz a gyerekszobának. Ennek köszönhetően nagyon népszerűvé vált, alkalmas minden diák vagy gyermek szobájába. Praktikus EMIO 06 számítógépasztal kihúzható billentyűzett tartóval, fiókkal és szekrénnyel rendelkezik. A szekrény polccal két tároló részre van osztva.

DTD (laminált)-A gyakori választás

laminált felület készítésekor egy faforgácslapot vonnak be mindkét oldalán faerezet mintájú, vagy színes papírral, majd ezt egy ellenálló, átlátszó műanyag borítással látják el. A gyártók előnyben részesítik ezt az anyagot, hiszen környezetbarát, rendkívül széles a választék színben és mintázatban, felülete jól tisztítható.

Lapraszerelt kivitel

Lapraszerelt bútorainkat egyenesen a gyárból, gyári csomagolásban szállítjuk az otthonodba, ez típustól függően hungarocell, nylon és kartondoboz. A csomagolás megóvja a bútort a sérülésektől, tartalmazza a szükséges összeszerelési útmutatót, adott esetben a célszerszámot és ezek segítségével tudod összeszerelni a rendelt bútort. Amíg nem kívánod használatba venni, könnyedén tudod tárolni, mivel a karton, vagy nylon csomagolás gondoskodik a bútor épségéről. A következő terméket ajánljuk az asztalhoz: Emio sarokszekrény, Emio függőszekrény, Emio 3-ajtós szekrény.

Vélemények

EMIO 6 TÍPUS PC asztal, sonoma tölgy-fehér
Beszállítói raktáron