VERNER NEW Számítógépasztal több színben

Termékverzió: VERNER NEW Számítógépasztal szilva
Cikkszám: 185333
Tömeg: 15,2 kg/db
Garancia idő: 12 hónap
22 500 Ft
Beszállítói raktáron
Várható beérkezés: 3-5 nap
Lapra szerelve szállítjuk Lapra szerelve szállítjuk
Normál szállítás : 1490 Ft
Prémium szállítás : 7900 Ft

Adatok

Gyártó
Tempo
Termékverzió
VERNER NEW Számítógépasztal szilva
Garancia idő
12 hónap

Termékleírás

Termék jellemzői

Szélesség 82 cm
Mélység 50 cm
Magasság 74,6 cm
Súlya 15 kg

Termék leírás

Gyerekek, tanulók, felnőttek. Mindenki manapság számítógéppel dolgozik és sok időt tölt el az íróasztalnál. Persze ez még nem azt jelenti, hogy a munkaasztalnak unalmasnak és érdektelennek kell lennie. Egyszerű és egyúttal időtálló dizájnnal rendelkezik a VERNER NEW íróasztal minőségi laminált DTD-ből szilva színkivitelben. Probléma nélkül elfér kisebb panellakásokban is, egyúttal elegendő munkafelületet biztosít. Alsó kihúzhatós polc a billentyűzetre egyszerűen kezelhető. Ez az ügyes segítő felélénkíti nem csak a mosolyt az arcán, de a helyiséget is egészséges munkahellyé teszi.

DTD (laminált)-A gyakori választás

laminált felület készítésekor egy faforgácslapot vonnak be mindkét oldalán faerezet mintájú, vagy színes papírral, majd ezt egy ellenálló, átlátszó műanyag borítással látják el. A gyártók előnyben részesítik ezt az anyagot, hiszen környezetbarát, rendkívül széles a választék színben és mintázatban, felülete jól tisztítható.

Lapraszerelt kivitel

Lapraszerelt bútorainkat egyenesen a gyárból, gyári csomagolásban szállítjuk az otthonodba, ez típustól függően hungarocell, nylon és kartondoboz. A csomagolás megóvja a bútort a sérülésektől, tartalmazza a szükséges összeszerelési útmutatót, adott esetben a célszerszámot és ezek segítségével tudod összeszerelni a rendelt bútort. Amíg nem kívánod használatba venni, könnyedén tudod tárolni, mivel a karton, vagy nylon csomagolás gondoskodik a bútor épségéről. A következő terméket ajánljuk az asztalhoz: Darisa irodai szék, Altaz irodai szék, Salim irodai szék.

Vélemények

VERNER NEW Számítógépasztal több színben
Beszállítói raktáron