RONY NEW sarok számitógép asztal több színben

Termékverzió: RONY NEW sarok számitógép asztal sonoma tölgy
Cikkszám: 111604
Tömeg: 18 kg/db
Garancia idő: 12 hónap
38 500 Ft
Beszállítói raktáron
Várható beérkezés: 3-5 nap
Lapra szerelve szállítjuk Lapra szerelve szállítjuk
Normál szállítás : 1900 Ft
Prémium szállítás : 7900 Ft

Adatok

Gyártó
Tempo
Termékverzió
RONY NEW sarok számitógép asztal sonoma tölgy
Garancia idő
12 hónap

Termékleírás

Termék jellemzői

Szélesség 84 cm
Mélység 74 cm
Magasság 84 cm
Súlya 19 kg

Termék leírás

A számítógép sarokasztal, kitűnő választás egy gyerek- vagy tanulószoba, iroda vagy dolgozószoba berendezéséhez. Otthonában a sarokban szeretné elhelyezni a számítógépét vagy már csak oda fér el? Akkor a legjobb választás a RONY NEW sarok számítógép asztal. Méretéből eredően könnyen elfér bármelyik sarokban, azonban mégis elegendő helyet szolgál a számítógép kényelmes elhelyezésére, használatára. 

DTD (laminált)-A gyakori választás

laminált felület készítésekor egy faforgácslapot vonnak be mindkét oldalán faerezet mintájú, vagy színes papírral, majd ezt egy ellenálló, átlátszó műanyag borítással látják el. A gyártók előnyben részesítik ezt az anyagot, hiszen környezetbarát, rendkívül széles a választék színben és mintázatban, felülete jól tisztítható.

Lapraszerelt kivitel

Lapraszerelt bútorainkat egyenesen a gyárból, gyári csomagolásban szállítjuk az otthonodba, ez típustól függően hungarocell, nylon és kartondoboz. A csomagolás megóvja a bútort a sérülésektől, tartalmazza a szükséges összeszerelési útmutatót, adott esetben a célszerszámot és ezek segítségével tudod összeszerelni a rendelt bútort. Amíg nem kívánod használatba venni, könnyedén tudod tárolni, mivel a karton, vagy nylon csomagolás gondoskodik a bútor épségéről. A következő terméket ajánljuk az asztalhoz: BST 2010 irodai szék, Reyes irodai szék, Tamson irodai szék.

Vélemények

RONY NEW sarok számitógép asztal több színben
Beszállítói raktáron