Blog

Számít, milyen bútorokat választasz az étterembe (mert sokat hozzátesz az összképhez)

2020.03.12 08:00

Először az étlapot gondold végig

Amikor vendégként belépünk egy étterembe, az első benyomásunk több szempont alapján alakul ki. Szinte sértő, ha nem köszöntenek minket, miután beléptünk az ajtón, kellemetlen szagok (például az odaégett, avas ételeké) fogadnak vagy csalódást jelent a berendezés.

A nyüzüge étkezőszékekre nem szívesen ülünk le, az elhanyagolt küllem pedig igénytelenséget sugall. Ezért nagyon fontos, hogy amikor a bútorok kiválasztására kerül a sor, akkor a lehetőségeidhez mérten a legjobb mellett dönts – és törekedj ezek harmóniájára.

 

Mielőtt belevetnéd magad a berendezések kínálatának tanulmányozásába, először ülj le, és gondolj végig néhány dolgot. Többek között azt, milyen irányt akarsz képviselni a menüvel. Egy másik nemzet (francia, olasz, török) konyháját hozod haza? A napjainkban hódító egészségtudatosságot képviseled? Vagy a hagyományos hazai ízeket öltözteted új köntösbe?

 

A válasz jelentősen meghatározza a kiindulási pontot. Mert külföldről nemcsak az ízeket hozhatod haza. A falakon, polcokon helyet kaphatnak például a kintről hozott relikviák, a terítő és a szalvéta színvilága pedig felidézheti a zászlójukat. Az egészséget az egyszerű formákkal, anyagokkal és természetközeli színekkel sugallhatod.

 

Először az étlapot gondold végig

 

 

 

A szék nem csak a kényelemről szól

 

Természetesen a dizájn csak az egyik tényező. Legalább ilyen fontos a praktikum. Vedd számításba mekkora tered van, mert vannak olyan asztalok, amelyeknek igen nagy a helyigényük (de lehet, hogy neked feleslegesek lennének, mert nem használnád ki az asztallap felületét). Akár a nyáron megnyitott teraszrészre, akár beltérre keresel bútort, mindenképpen strapabíró, masszív darabokat válassz.

 

Ha letetted a voksod egy asztaltípus mellett, akkor következhetnek a székek. Ebben a kérdésben nagy szabadságod van, nemcsak az anyagok, hanem a kialakítás tekintetében is. A klasszikus stílusú, komolyságot sejtető támlás változatok a párnás ülőrészükkel garantálják a kényelmet, a magasított társaik pedig a kifinomult vagy éppen vidám színű huzatukkal tesznek hozzá az étteremről kialakult összképhez.

 

A szék nem csak a kényelemről szól

Köszöntjük a homelux.hu világában!

Mire hozzánk elérkezett, lehet, hogy több forgalmazó oldalát bejárta – mégsem talált olyan bútort, fürdőszoba berendezést, amilyenre Ön vagy családja gondolt.

Tudjuk, milyen jellemzőket tart szem előtt: egy ülőgarnitúra, fürdőszoba bútor, de akár egy zuhanykabin is legyen esztétikus, lehetőleg formatervezett (ki szeretne tucatárut az otthonába?), előnyösen használja ki a rendelkezésre álló - néha bizony szűkös – helyet.

Tartósságával biztosítsa a hosszú távú igénybevételnek való ellenállást – hisz életünkben jönnek-mennek a vízi csaták a gyerekekkel, a nehéz napokat lezáró forró fürdők és a reggeli, fejvesztett kapkodások, de az oothon jó esetben minden körülményben helyt áll és kitartóan szolgálja a ház lakóit.

A fürdőszoba számunkra szentély

Mi nem csupán zuhanykabinokat, mosdókat vagy csaptelepeket forgalmazunk! Szenvedélyünk mindaz, ami a fürdőszobák világához kapcsolódik, és egyben vevőink kényelmét is szolgálja. Webáruházunk kialakítása elsőszámú bizonyíték erre: fantasztikusan széles, képekkel gazdagított kínálatot és részletes termékleírásokat alakítottunk ki a minél hatékonyabb és élvezetesebb böngészés érdekében.

Élménydús vásárlást nyújtunk

Ám a vásárlásnak koránt sincs vége a „Kosárba teszem” gomb lenyomásával: a legtöbb esetben ingyenes házhozszállítással, helyszíni beüzemelés lehetőségének biztosításával és 15 napos visszavásárlási garanciával nyújtunk teljes körű szolgáltatást azoknak a Vevőinknek, akik bizalmukkal megtisztelnek bennünket.

Webáruházunk teljes értékű, interaktív vásárlási élményt nyújt, például vásárlóink feltölthetik a már beüzemelt fürdőszoba berendezéseket ábrázoló képeiket, vagy épp megoszthatják a kiválasztott zuhanytálca vagy zuhanykabin árát ismerőseikkel – így bárki gyorsan kikérheti barátai véleményét is a termékről és az ár-érték arány megfelelőségéről!

Az Ön elégedettsége a mi sikerünk

Őszintén bízunk benne, hogy a rendkívül széles, minőségi választéknak köszönhetően nálunk megtalálja pontosan azt, amiről álmodott, és hogy a kiválasztott termék hosszú távon, jó szolgálatot tesz majd az Ön fürdőszobájában is!

Kellemes böngészést kívánunk!

Üdvözlettel,
a homelux.hu csapata

olcsobbat.hu