Körfűrész

Körfűrész

 

Akinek kertes háza van, ahol hatalmas az udvar és mindig van mit csinálni, annak garantáltan szüksége van pár kerti gépre. Jó helyen jársz, ha megbízható, minőségi és mindenre alkalmas eszközöket keresel, hiszen a webáruházunkban széles kínálatban találhatsz effajta készülékeket. A körfűrész például egy olyan berendezés, amely fahasogatás előtt tud hasznos lenni, amikor a nagy rönkök még egyben vannak.

 

Ehhez azonban az kell, hogy tudjuk, mekkora teljesítményű gépre van szükség az egyes munkák során. Ha te is fával oldod meg a fűtést, akkor nézz szét nálunk még ma, és válassz egyet!

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

A legszükségesebb kerti gépek otthonra

 

A webáruházunknál alapelv a gördülékeny, zökkenőmentes, valamint biztonságos munkavégzés. Ha minőségi kerti gépről van szó, akkor nem adjuk lejjebb a leghíresebb márkáknál, amelyekhez mindig van alkatrész, amikhez a legtöbben értenek és szükség esetén meg is tudják javítani. A legtöbb kivitelünk ideális alkalmi munkákhoz, de tökéletesen jól bírják a napi és rendszeres használatot. 

 

Minél több készüléked van otthon, annál könnyebb lesz a ház körüli feladatok elvégzése. Valószínűleg tudod, hogy az egyes évszakokban milyen munkák kerülnek előtérbe, amiket el kell végezned. A téli fűtési szezon előtt az egyik legfontosabb a tüzelő előkészítése, amihez remek társ egy biztonságosan használható, minőségi körfűrész. Nálunk többféle márka képviselteti magát, így garantáltan találhatsz magadnak olyat, ami hű társ lehet a mindennapok során.

 

A körfűrészek kínálata

 

A webáruházunkban kapható típusok között számos körfűrészt találhatsz. A Blaupunkt 18V-os típusa egy 165 mm-es pengevágási mélységgel rendelkező, elektromos típus. A műanyag felső és alsó védőburkolat hozzájárul a kényelmes használathoz. A termék kapcsán azonban az akkumulátor és az akkumulátortöltő nem tartozék, azokat külön kell megvásárolni. 


Amennyiben konkrét elképzelésed van azzal kapcsolatban, hogy milyen gépet vennél, akkor használd az oldalunk keresőjét. Kattints a szimpatikus terméknek a nevére, majd fusd át a részletes leírását, hogy minden paraméterrel tisztában legyél. Érdemes a rendelés előtt több terméket is megnézni, így biztosan olyat veszel meg, ami hozzájárul az otthoni munka sikerességéhez. Merülj el a választékunkban és rendelj mihamarabb!