Mirpol napernyő

Mirpol napernyő

 

Sokat tartózkodsz a szabadban? Szívesen töltöd az idődet tavasztól őszig a napon vagy az udvaron? Ahhoz, hogy biztonságban legyél, fontos, hogy óvd a bőrödet a káros napsugaraktól. A webáruházunkban kapható Mirpol napernyők segítenek neked abban, hogy annyit legyél odakint, amennyit csak szeretnél.

 

Ezeknek az eszközöknek rendkívül fontos funkciójuk van, hiszen kényelmes testhelyzetben pihenve előfordulhat, hogy megfeledkezel a védelemről. A napozó területen a napernyő hatékonyan óvja meg a tested a napsugaraktól, amíg te az árnyékban pihensz. Nézz körbe a kínálatunkban!

tovább bezár
Méret
Napernyő szín
Készletinformáció
További szűrők
33 db termék
 

Mivel védheted meg magad a káros napsugaraktól?

 

A napernyő egyik legfontosabb tulajdonsága a könnyűség. Ha tehát olyan helyen napoznál, ahol amúgy egyetlen fa sincsen, akkor a kis súlyának köszönhetően az eszköz megóv téged a káros napsugaraktól. Lényeges szempont azonban az ernyő anyaga, hiszen amellett, hogy strapabírónak kell lennie, védenie kell az esőtől és az UV-sugárzástól is. Amennyiben gyakran napozol, szeretnéd minimalizálni a napsugárzással való érintkezést, akkor nem árt UV-szűrős megoldást választanod. Az ilyen kellékek bár drágábbak, jóval hatékonyabb védelmet nyújtanak a számodra. A Mirpol termékek között is találhatsz ilyen változatokat, így nem kell tovább keresned, ha napernyőt keresel.

 

A Mirpol modellek kezelése igen egyszerű, hiszen szállításra és gyakori szétszerelésre készültek. Használatuk könnyű, elengedhetetlen, hogy legyen nálad, akár strandra mész, akár a kert végében pihennél egyet. Állítsd fel oda, ahova szeretnéd, figyelj, hogy szilárdan tapadjon a homokba vagy a földbe. Nem nehéz, hiszen a tartozékokkal együtt mindössze három elemből tevődik össze. 

 

A színes Mirpol napernyők kínálata

 

A webáruházunkban kapható Mirpol napernyők között találhatsz hagyományos, de akár színes megoldással készült verziókat is. A kiegészítőket többféle árnyalatban, mintázattal és méretben szerezheted be. Válassz olyat, ami kényelmes a strandon, de akár otthon is használatba tudod venni.

 

Amennyiben megtetszett valamelyik Mirpol modellünk, nyugodtan tedd azt a kosaradba és nézz szét a gyártó további darabjai között. Biztosak vagyunk benne, hogy találni fogsz még olyan termékeket, amiknek hasznát tudod majd venni. Nézz szét a széles palettánkon, és válogass kedvedre. A vásárlást követően mi pedig igyekezni fogunk, hogy a lehető leggyorsabban kézhez kapd a megrendelt darabot.