Blog

Zuhanykabin kisokos, avagy a fürdőszobai lehetőségek széles tárháza

2021.11.25 10:35

Ha épp építkezel vagy felújítod a fürdőszobádat, te is szembesülhetsz azzal, hogy a lehetőségeid gyakorlatilag végtelenek. Nem csupán az elérhető különféle zuhanykabinok, kádak, szaniterek választéka változatos, hanem a technológiák fejlődése is ugrásszerű volt az utóbbi években. Már a szerkezet kialakításakor tudnunk kell, hogy hogyan szeretnénk berendezni a fürdőnket.

 

Hiszen a burkolatokat úgy alakítja a kivitelező, hogy az megfeleljen a beépítendő elemeknek. Amikor arról kell határoznunk, hogy szeretnénk-e zuhanykabint, és ha igen, milyet, jókora választékkal találjuk szembe magunkat. Az alábbiakban áttekintjük, hogy milyen típusú tusolókat építhetünk a fürdőszobánkba.

Komplett zuhanykabinok zuhanytálcával

 

Amikor felújítjuk a fürdőnket, könnyen meglehet, hogy nem szeretnénk feltörni a padló burkolatát. Ekkor lehet nagyon praktikus választás egy hátfalas zuhanykabin zuhanytálcával. Ebben az esetben ugyanis csupán be kell állítanunk a kabint a kívánt helyre. Miután összekötöttük azt a vízvezeték csövekkel, már üzembe is helyezhetjük a vadonatúj tusolónkat.

 

Figyelembe véve a fürdőszobánk adottságait, vásárolhatunk íves vagy szögletes alakú hátfalas zuhanykabint. Sőt, a hátsó fal is változatos színekben elérhető például nálunk is. A kabinok üvege rendszerint több milliméter vastag biztonsági üvegből készül. Az igazán magas minőségű modellek felületét vízlepergető anyaggal is kezelik.

 

Innovatív zuhanykabinok

 

Speciális előkészületeket igényelnek azok a zuhanykabinok, amelyet legalább két oldalról épített és burkolt fal határol. Ez azt jelenti, hogy már az építkezés folyamán ki kell alakítani a zuhanykabint. Ekkor rendszerint nem kerül beépítésre zuhanytálca, hanem a padlóba süllyesztett folyóka vezeti el a vizet. Ezért is van, hogy gyakran kicsit lejt ezen zuhanykabinok padlórésze.

 

Felmerül a kérdés, hogy mi lehet a zuhanykabin harmadik, negyedik oldala. Hagyhatjuk nyitva is, akkor azonban számolnunk kell a kifröccsenő vízzel. Határolhatjuk zuhanyfallal a kabint, ami igazán letisztult és esztétikus megoldás. A zuhanyajtók ugyancsak elegáns megjelenést adnak a kabinnak, azonban több helyet igényelnek a nyíló mechanizmus miatt. A walk-in zuhanykabinokban pedig a zuhanyfalak külöféle kombinációit szerelhetjük fel. 

 

Luxus a fürdőszobánkban

 

Ma már nem elérhetetlenek a különféle wellnessélményt nyújtó fürdőszobai elemek sem. A komplett zuhanykabinok egyik fajtája a hidromasszázs zuhanykabin. Ezeknek a tusolóknak a hátfalán fúvókák találhatóak, amelyeken keresztül kényeztetve masszíroz minket a víz. Ha fürdőszobánk mérete megengedi, akkor akár kádas verzióban is megvásárolhatjuk a hidromasszázs kabint. Ha kevesebb a helyünk, mégis szívesen ücsörgünk a vízben, válasszunk mélytálcás zuhanykabint.

 

Ha nincs hátfalas kabinunk, akkor sem kell lemondanunk a hidromasszázs élményről. Ugyanis külön masszázspanelt is vásárolhatunk, amely szintén kiváló spa élményt ad. Ráadásul esztétikailag is nagyon különleges darabok érhetőek el webshopunk kínálatában is. 

 

A vízelvezetés fontossága

 

A fürdőszoba egészében óriási szerepe van a tökéletes vízelvezetésnek. Nem csupán a vécének vagy a mosdókagylónak kell maradéktalanul elvezetnie a vizet. A zuhanykabin vízleeresztését a zuhanyfolyókák biztosítják.

 

A padlóba süllyesztett elemek igazán esztétikusak, sőt van olyan modell, ami szinte láthatatlan. Ráadásul falba építhető változatban is kaphatóak a folyókák.

Köszöntjük a homelux.hu világában!

Mire hozzánk elérkezett, lehet, hogy több forgalmazó oldalát bejárta – mégsem talált olyan bútort, fürdőszoba berendezést, amilyenre Ön vagy családja gondolt.

Tudjuk, milyen jellemzőket tart szem előtt: egy ülőgarnitúra, fürdőszoba bútor, de akár egy zuhanykabin is legyen esztétikus, lehetőleg formatervezett (ki szeretne tucatárut az otthonába?), előnyösen használja ki a rendelkezésre álló - néha bizony szűkös – helyet.

Tartósságával biztosítsa a hosszú távú igénybevételnek való ellenállást – hisz életünkben jönnek-mennek a vízi csaták a gyerekekkel, a nehéz napokat lezáró forró fürdők és a reggeli, fejvesztett kapkodások, de az oothon jó esetben minden körülményben helyt áll és kitartóan szolgálja a ház lakóit.

A fürdőszoba számunkra szentély

Mi nem csupán zuhanykabinokat, mosdókat vagy csaptelepeket forgalmazunk! Szenvedélyünk mindaz, ami a fürdőszobák világához kapcsolódik, és egyben vevőink kényelmét is szolgálja. Webáruházunk kialakítása elsőszámú bizonyíték erre: fantasztikusan széles, képekkel gazdagított kínálatot és részletes termékleírásokat alakítottunk ki a minél hatékonyabb és élvezetesebb böngészés érdekében.

Élménydús vásárlást nyújtunk

Ám a vásárlásnak koránt sincs vége a „Kosárba teszem” gomb lenyomásával: a legtöbb esetben ingyenes házhozszállítással, helyszíni beüzemelés lehetőségének biztosításával és 15 napos visszavásárlási garanciával nyújtunk teljes körű szolgáltatást azoknak a Vevőinknek, akik bizalmukkal megtisztelnek bennünket.

Webáruházunk teljes értékű, interaktív vásárlási élményt nyújt, például vásárlóink feltölthetik a már beüzemelt fürdőszoba berendezéseket ábrázoló képeiket, vagy épp megoszthatják a kiválasztott zuhanytálca vagy zuhanykabin árát ismerőseikkel – így bárki gyorsan kikérheti barátai véleményét is a termékről és az ár-érték arány megfelelőségéről!

Az Ön elégedettsége a mi sikerünk

Őszintén bízunk benne, hogy a rendkívül széles, minőségi választéknak köszönhetően nálunk megtalálja pontosan azt, amiről álmodott, és hogy a kiválasztott termék hosszú távon, jó szolgálatot tesz majd az Ön fürdőszobájában is!

Kellemes böngészést kívánunk!

Üdvözlettel,
a homelux.hu csapata

olcsobbat.hu