Blog

Minden, amit tudni akarsz a Black Friday ajánlatokról

2019.11.25 12:15
Homelux

A Black Friday fogalma

A Black Friday egy olyan nemzetközi akció, amikor az üzletek, internetes webshopok hatalmas akciókkal csalogatják magukhoz a leendő vásárlókat. A kedvezmény mértéke maximum 90%-os szokott lenni, de természetesen ekkor sem adnak ingyen semmit. Te is tapasztaltad már, hogy mekkora kedvezmények röpködnek ilyenkor, igaz?

 

Ám a Fekete Péntek így is megteszi a hatását: a vásárlók valósággal elözönlik a fizikai, és a virtuális üzletek tereit.

 

A kereskedők már hetekkel az akció előtt gondoskodnak arról, hogy a vásárlóik tudjanak az akciós termékekről, így nem ritka, hogy egy-egy webshop a nagy terhelés miatt leáll, illetve akár már az akció kezdete utáni egy órán belül készlethiány alakul ki. Te is tűkön ülsz már az akciók miatt?

 

Black Friday

 

A Black Friday története

 

Black Friday vásárlási őrülete amerikai mintára a Háladás utáni időszakra esik. Ebben az országban terjedt el ugyanis, hogy a dolgozók betegszabadságot vettek ki azért, hogy fel tudjanak készülni az ünnepre. A kereskedők gyakorlatilag idomultak az igényekhez, és így született meg ez a jeles nap, amely már Magyarországra is begyűrűzött.

 

Ezért szeretjük a Fekete Pénteket

 

Ha röviden szeretnénk színt vallani, azt mondanánk, hogy a giga nagy kedvezmények miatt. Ha hosszabban, akkor felsorolnánk, hogy azért, mert ilyenkor végre szabadabban vásárolhatunk. Egyfajta játék is ez: gyorsabbnak kell lennünk ugyanis a társainknál, hiszen a készlet mint tudjuk, véges. Aki pedig nem kedveli a tömegek által megrohamozott bevásárlóközpontokat, üzleteket, annak még mindig ott az e-kereskedők könnyedebb terepe.

 

Szerencsére a Black Friday kitart egész hétvégén, hiszen az üzletek meghosszabbítják az akciót, így senki sem marad ki a jóból.

 

Tipp:

 

vásárold meg ilyenkor a karácsonyi ajándékot, és spórolj akár sok tízezer forintot

ha valamire szükséged van, de még várhat, a Black Friday megadja a zöld utat, és sokkal olcsóbban juthatsz hozzá, mint egyébként

 

Ha szeretnél minél több pénzt megtakarítani karácsony előtt, ne hagyd ki a 2021-es Homelux Black Friday ajánlatokat!

Köszöntjük a homelux.hu világában!

Mire hozzánk elérkezett, lehet, hogy több forgalmazó oldalát bejárta – mégsem talált olyan bútort, fürdőszoba berendezést, amilyenre Ön vagy családja gondolt.

Tudjuk, milyen jellemzőket tart szem előtt: egy ülőgarnitúra, fürdőszoba bútor, de akár egy zuhanykabin is legyen esztétikus, lehetőleg formatervezett (ki szeretne tucatárut az otthonába?), előnyösen használja ki a rendelkezésre álló - néha bizony szűkös – helyet.

Tartósságával biztosítsa a hosszú távú igénybevételnek való ellenállást – hisz életünkben jönnek-mennek a vízi csaták a gyerekekkel, a nehéz napokat lezáró forró fürdők és a reggeli, fejvesztett kapkodások, de az oothon jó esetben minden körülményben helyt áll és kitartóan szolgálja a ház lakóit.

A fürdőszoba számunkra szentély

Mi nem csupán zuhanykabinokat, mosdókat vagy csaptelepeket forgalmazunk! Szenvedélyünk mindaz, ami a fürdőszobák világához kapcsolódik, és egyben vevőink kényelmét is szolgálja. Webáruházunk kialakítása elsőszámú bizonyíték erre: fantasztikusan széles, képekkel gazdagított kínálatot és részletes termékleírásokat alakítottunk ki a minél hatékonyabb és élvezetesebb böngészés érdekében.

Élménydús vásárlást nyújtunk

Ám a vásárlásnak koránt sincs vége a „Kosárba teszem” gomb lenyomásával: a legtöbb esetben ingyenes házhozszállítással, helyszíni beüzemelés lehetőségének biztosításával és 15 napos visszavásárlási garanciával nyújtunk teljes körű szolgáltatást azoknak a Vevőinknek, akik bizalmukkal megtisztelnek bennünket.

Webáruházunk teljes értékű, interaktív vásárlási élményt nyújt, például vásárlóink feltölthetik a már beüzemelt fürdőszoba berendezéseket ábrázoló képeiket, vagy épp megoszthatják a kiválasztott zuhanytálca vagy zuhanykabin árát ismerőseikkel – így bárki gyorsan kikérheti barátai véleményét is a termékről és az ár-érték arány megfelelőségéről!

Az Ön elégedettsége a mi sikerünk

Őszintén bízunk benne, hogy a rendkívül széles, minőségi választéknak köszönhetően nálunk megtalálja pontosan azt, amiről álmodott, és hogy a kiválasztott termék hosszú távon, jó szolgálatot tesz majd az Ön fürdőszobájában is!

Kellemes böngészést kívánunk!

Üdvözlettel,
a homelux.hu csapata

olcsobbat.hu