Minden, amit tudni akarsz a Black Friday ajánlatokról

A Black Friday fogalma

Minden, amit tudni akarsz a Black Friday ajánlatokról

A Black Friday egy olyan nemzetközi akció, amikor az üzletek, internetes webshopok hatalmas akciókkal csalogatják magukhoz a leendő vásárlókat. A kedvezmény mértéke maximum 90%-os szokott lenni, de természetesen ekkor sem adnak ingyen semmit. Te is tapasztaltad már, hogy mekkora kedvezmények röpködnek ilyenkor, igaz?

 

Ám a Fekete Péntek így is megteszi a hatását: a vásárlók valósággal elözönlik a fizikai, és a virtuális üzletek tereit.

 

A kereskedők már hetekkel az akció előtt gondoskodnak arról, hogy a vásárlóik tudjanak az akciós termékekről, így nem ritka, hogy egy-egy webshop a nagy terhelés miatt leáll, illetve akár már az akció kezdete utáni egy órán belül készlethiány alakul ki. Te is tűkön ülsz már az akciók miatt?

 

Black Friday

 

A Black Friday története

 

Black Friday vásárlási őrülete amerikai mintára a Háladás utáni időszakra esik. Ebben az országban terjedt el ugyanis, hogy a dolgozók betegszabadságot vettek ki azért, hogy fel tudjanak készülni az ünnepre. A kereskedők gyakorlatilag idomultak az igényekhez, és így született meg ez a jeles nap, amely már Magyarországra is begyűrűzött.

 

Ezért szeretjük a Fekete Pénteket

 

Ha röviden szeretnénk színt vallani, azt mondanánk, hogy a giga nagy kedvezmények miatt. Ha hosszabban, akkor felsorolnánk, hogy azért, mert ilyenkor végre szabadabban vásárolhatunk. Egyfajta játék is ez: gyorsabbnak kell lennünk ugyanis a társainknál, hiszen a készlet mint tudjuk, véges. Aki pedig nem kedveli a tömegek által megrohamozott bevásárlóközpontokat, üzleteket, annak még mindig ott az e-kereskedők könnyedebb terepe.

 

Szerencsére a Black Friday kitart egész hétvégén, hiszen az üzletek meghosszabbítják az akciót, így senki sem marad ki a jóból.

 

Tipp:

 

vásárold meg ilyenkor a karácsonyi ajándékot, és spórolj akár sok tízezer forintot

ha valamire szükséged van, de még várhat, a Black Friday megadja a zöld utat, és sokkal olcsóbban juthatsz hozzá, mint egyébként

 

Ha szeretnél minél több pénzt megtakarítani karácsony előtt, ne hagyd ki a 2021-es Homelux Black Friday ajánlatokat!