Design padló - divat, vagy művészet?

Meghökkentő, bámulatos, félelmetes! Nem gondoltam volna, hogy ezt érzem, amikor először láttam élőben az öntött műgyanta padlót. Na nem azt, ami a gyárban terül az aljzaton, hanem azt, amit kreatív kezek alkottak, 3D-s és gyönyörű!

Nemcsak maga a látvány, ami lenyűgöző, hanem a felület tökéletessége is. A műgyanta egy önterülő anyag, amivel gyakorlatilag pár óra alatt elkészíthető álmaink padlója, csak megfelelő felület és egy jó szakember szükséges hozzá. Szerencsére megkímélhetjük magunkat a járólapok, laminált padlók vásárlásakor felmerülő gondoktól. Nincsenek fugák, nincs szükség milliméteres pontosságú burkolásra, ráadásul a kivitelezés sem jár kosszal és rendetlenséggel.

Exkluzív hatás, maximális kopásállóság

Beltéri burkolatként egyre több lakásban megjelent a kreatív műgyanta. Ez az anyag teljesen testre szabható méret, minta és szín tekintetében is. Tengervízben szeretne lépkedni a fürdőszoba padlóján, vagy bútorszövet mintáját idéző burkolatot a nappaliba? Itt csak a képzelet szabhat határt!

Kreatív padló - Tényleg jó?

Nem elég, hogy szép, még ezt is tudja:

  • Vízálló, víztaszító és könnyen tisztítható
  • Mechanikai és kémiai hatásoknak ellenáll, magas kopásállóságú
  • Padlófűtéshez kifejezetten jó,mivel tökéletesen vezeti a hőt.
  • Semmilyen káros anyagot, mérget nem tartalmaz.
  • Teljesen egyedi burkolat készíthető belőle.

A konyhai és fürdőszobai padló tisztítására mindenki különös figyelmet fordít.

Egy fugázott járólapot nehezebb tisztítani, hiszen a kifröccsenő olaj, vagy egy kilöttyenő kávé után kétszer is fel kell törölni, hogy eltűnjön a folt a lapról és a résekből is. Ezzel szemben a műgyanta padlóról ezek a szennyeződések egy mozdulattal eltávolíthatók. A vízkő lerakódásoktól sem kell tartani, mivel a padlóra egy víztaszító bevonat is kerül, így fürdőszobai burkolatként is praktikus.