Turbózza fel a fürdőszobát! - felújítás mesterfokon

Ha Ön lakásfelújításba kezd, akkor az első nagy falat a villany és vízhálózat javítása, aztán a burkolatok cseréje. A fürdőszobai csempe és járólap felszedése után fejtörést okoz, hogy bent hagyjuk-e a régi szanitereket, ha már eddig eljutottunk. Persze sokan az új mellett döntenek. De nem mindenki…

Amikor új burkolatokat kap a lakás, akkor a fürdőszobában található szanitereket is felváltják az új, dizájnosabb, praktikus darabok. Az optimális helykihasználás érdekében sokan lecserélik a kádat egy szép, új zuhanytálcára és kabinra. Mi van, ha a tálcacsere mégsem fér bele a költségvetésbe, ám egy új zuhanykabinhoz meg ragaszkodik az ügyfél?

Ilyenkor kell csak igazán résen lenni! Amikor “hozott anyagból” dolgozik a szakember, nem mindegy, hogy miképpen jár el.

Bármennyire is méretazonos a kabin a régi zuhanytálcával, nem fog tökéletesen illeszkedni. Azt ugye Ön is tudja, hogy a víz mindenütt megtalálja az útját? Itt is meg fogja.

 

Mi történhet egy rosszul beépített zuhanykabinnal?

Korántsem biztos, hogy a zuhanytálca teljesen síkban van, és ki tudja, mi van alatta. Ez alapjaiban húzza keresztül a számításokat. A felső panel nem fog megfelelően illeszkedni, a kabinfalak megfeszülhetnek, az ajtó szorulni fog. Hiába a biztonsági üveg, vagy műanyag -nem bírja a feszültséget a végtelenségig. Az az egy biztos: a legtöbb meghibásodást a szakszerűtlen beépítés okozza. Így Ön tízezreket kénytelen a kukába dobni egy néhány ezer forintos munkadíj megspórolása miatt.

   

Ha megszabadulna a régitől

Célszerű komplett szettet választani - zuhanytálcát kabinnal, esetleg hidromasszázs panellel. Ne feledje, hogy egy ilyen átalakítás több évre szól, így a költségekkel is ennek megfelelően kell számítani. Ne sajnálja a pénzt a beépítésre, hiszen csak így lesz szakszerűen felszerelt és beüzemelt zuhanykabinja.

A csapuniverzum.hu webáruházban, vagy a bemutatóteremben vásárolt zuhanykabinokat és zuhanytálcákat be is szereljük, sőt! A lecserélni kívánt tálcát, vagy kádat kibontjuk és még az elszállítását is ránk bízhatja.

    

Garancia, jótállás

A legtöbb gyártó csak abban az esetben vállal garanciát a termékére, ha annak beépítését szakember végzi el. Nincs ez másként a zuhanykabinoknál sem, ezért vásárláskor mindig tájékozódjon a garancia feltételeiről és a beépítési lehetőségekről is!