Álom-kerti party

Biztosan észrevette, hogy egyre több kertből szűrődnek ki hétvégenként vidám társalgás hangjai, száll a grill ételek ínycsiklandó illata.  Ugye, jó lenne a barátokkal körbeülni az asztalt a szabadban, jókat nevetni, finomakat enni?

Elég az álmodozásból, itt az ideje egy kerti partynak Önnél is!

Álom-kerti party

Ha a tavalyi kerti ülőgarnitúra már kissé kopott, akkor ideje felturbózni!

Egy meggyengült, esetleg törött nyugágy nemcsak kényelmetlen, de balesetveszélyes is lehet. Az új ülőgarnitúránál fontos, hogy strapabíró, időjárásálló legyen, ezen túl a személyes igények a meghatározóak a választásnál.

Kreatív ötletekkel igazi nyugalom-szigetet, vagy akár buli-helyszínt lehet varázsolni a régi kerti kiülőből. Ön melyiket választaná?

 

Szerezzen be új ülőpárnákat, puha plédeket!

Puha, kellemes helyen mindjárt egészen otthon érzi magát az ember, így minél nagyobb kényelmet tud biztosítani a vendégeinek, ők annál könnyebben feloldódnak.

Látványnak sem utolsó a lakás stílusával, domináns színeivel harmonizáló kerti pihenősarok. Önről mindenképpen azt árulja el, hogy igényes, rendszerető és stílusos.

Szerezzen be új ülőpárnákat  

Kell egy erős napernyő!

Ha nincs árnyékoló a pihenő felett, akkor mindenképpen olyan napernyőt kell beszerezni, ami strapabíró, masszív és terjedelmes darab.

Ha egy futó zápor miatt nem szeretne a lakásba menekülni ülőpárnák sokaságával, akkor válasszon vízlepergető anyagból készült, erős talppal rendelkező napernyőt. Ez alatt meghúzódva zavartalanul mehet tovább a kerti party, hiszen az a pár esőcsepp nem ronthatja el az estét!

  Kell egy erős napernyő  

Tárolók, ládák a rendszerezés bajnokai

A kerti bútorokon használt párnák terjedelmesek, nem is beszélve a többi textil kiegészítőről. Ha rossz idő jön, ezeket úgy kell elhelyezni, hogy biztonságban legyenek az esőtől, portól és mégse a lakásban kelljen felhalmozni őket.

Erre jó egy tároló láda, vagy pedig egy olyan kerti bútor, ami az ülőfelület alatt rendelkezik tárolókkal.

  Tárolók, ládák a rendszerezés bajnokai  

Ha minden készen áll, már csak az esti hangulatvilágításról és némi harapnivalóról kell gondoskodnia és indulhat az idei első kerti party!