Ez az 5 fürdőszobai kiegészítő könnyebbé teszi a mindennapjaidat

A konyhához hasonlóan a fürdőszobai kiegészítő apróságok tárháza is meglehetősen széles – persze ezek közül nem mindegyik praktikus. Most megmutatjuk azt az 5 dolgot, amelyet érdemes beszerezned és kettőt, amely csak a polcokon mutat jól.

Szilikonos tartó

A hajszárító és a hajvasaló a használat során felmelegszik, ezért nem mindegy, hova teszed, amikor nincs már rá szükséged. A mosdókagyló vagy fürdőszoba szekrény szélére helyezhető szilikonos tartóval nem kell félned a megolvadt felületektől, amit a saját igényeidhez igazodó méretben és színben választhatsz ki.

 

Fogkefetartó, ami fertőtlenít

A fogkefét érdemes havonta cserélni, de ha azt szeretnéd, hogy a hónap végén is olyan tiszta legyen, mint az elején volt, akkor az UV-vel fertőtlenítő fogkefetartót imádni fogod. Ennek különösen nagy hasznát a legyengült immunrendszer vagy a vírusos megbetegedések esetén veszed – így nem gond, ha megfeledkezel a cseréről.

 

Hajszál összeszedő

Az eldugult lefolyók igen sok kényelmetlenséget okozhatnak, ráadásul a kitakarításuk is kellemetlen feladat. A problémát gyakran az összegyűlt hajszálak okozzák, amit egyszerűen elkerülhetsz a hajszál összeszedőkkel - ez egy igazán hasznos fürdőszobai kiegészítő...

 

Mozgatható kozmetikai tükör

A reggeli készülődésedet megkönnyíti, ha szabadon tudod mozgatni az előtted lévő kozmetikai tükröt. Az egyik legjobb választás egy olyan állítható karú darab, amelynek egyik oldala nagyító tükör, ezzel egyszerűvé teheted a mindennapi arcápolást és a sminkelést.

 

Csúszásgátló

Fürdés közben elég egy rossz mozdulat, hogy megcsússz, ha pedig nem reagálsz időben, akkor komolyabb baleset lehet a vége. Ezt az esetet könnyen elkerülheted a kádban és a zuhanyzóban elhelyezett csúszásgátlókkal, amelyek kisebb és nagyobb méretben egyaránt megtalálhatóak a piacon.

Most pedig jöjjenek azok a darabok, amelyek inkább csak a fürdőszobai hangulatot dobják fel.

 

Állatos fogselyem-adagoló

Bár nagyon aranyos, inkább egyfajta dizájn eleme lehet a fürdőszobának. Persze más a helyzet akkor, ha a gyerekek éppen az alapos fogmosást tanulják. A vidám kiegészítővel ugyanis segíthetjük, hogy nagyobb kedvvel nyúljanak a fogselyemhez és hozzászokjanak a rendszeres használatához.

 

Pohártartó

A pohártartót nemcsak az autókba, hanem a zuhanyzókba is tervezik, amit nem teljesen értünk. Egyrészt feleslegesen foglalja a helyet, így útban lehet, másrészt a tusolás szerintünk nem vesz igénybe annyi időt, amit ne bírnánk ki néhány korty nélkül.