Vízszivárgás és fagyveszélyjelző

Termékverzió: W1KE Vízszivárgás és fagyveszélyjelző
Cikkszám: W1KE
Tömeg: 20 g/db
Garancia idő: 12 hónap
25 990 Ft
Nincs raktáron
Csomagautomata szállítás : 890 Ft
Postán maradó szállítás : 990 Ft
PostaPont szállítás : 1090 Ft
Normál szállítás : 1490 Ft
Prémium szállítás : 3800 Ft

Adatok

Termékverzió
W1KE Vízszivárgás és fagyveszélyjelző
Garancia idő
12 hónap
Gyártó
Somogyi Elektronic

Termékleírás

Termékjellemzők

tápellátás 3 x AA elem (nem tartozék)
Android kompatibilitás igen
iOS kompatibilitás igen
falra szerelhető igen

Termékleírás

A Honeywell W1KE Lyrix WI-FI-s vízszivárgás és fagyveszély jelző segítségével időben értesülni fog, hogy mi történik otthonában vagy nyaralójában. A vészjelző önmagában is működőképes termék, nem szükséges hozzá további eszközöket vásárolni. Telepítése egyszerű, csak helyezze be az elemeket és már működik is. A készülék 100 dBA hangerejű beépített szirénával ellátott, így közvetlenül képes hangjelzést adni. Töltse le a hozzá tartozó Honeywell Home alkalmazást, melyen keresztül tájékoztatást kap okos készülékére a vízszivárgásról, fagyveszélyről és magas páratartalomról.

W1KE Vízszivárgás és fagyveszélyjelző

Padlóra helyezve a beépített érzékelői is működnek. Falra szerelve a csomag tartalmát képező 1,2 m hosszú érzékelő kábel figyeli a vízszivárgást.
Az érzékelő kábel hosszabbítható maximum 150 m-ig, melyhez maximum 125 db kábel szükséges. A veszély jelző naplózza a helyiségek hőmérsékletét és páratartalmát egy ingyenes felhőszolgáltatás segítségével.Tápellátásához 3 db 1,5 V (AA) elem szükséges. A csomag tartalmazza a W1KE Wi-Fi-s vízszivárgás és fagyveszély jelzőt, 3 db 1,5 V (AA) elemet, 1 db 1,2 m-es érzékelő kábelt.

Vélemények

Vízszivárgás és fagyveszélyjelző
Nincs raktáron