Asztali ventilátor, 23cm, fehér

Termékverzió: Asztali ventilátor, 23cm, fehér
Cikkszám: TF_231
Tömeg: 2 kg/db
Garancia idő: 12 hónap
6 990 Ft
Beszállítói raktáron
Várható beérkezés: 2-5 nap
Normál szállítás : 1490 Ft

Adatok

Gyártó
Somogyi Elektronic
Termékverzió
Asztali ventilátor, 23cm, fehér
Garancia idő
12 hónap

Termékleírás

TulajdonságRészletek
23 cm lapátátmérő
szabályozható teljesítmény (2 fokozat)
rögzített állapot vagy forgó mozgás (90°)
állítható fejdőlésszög
sűrű szövésű védőrács
fehér
zajszint48,8 dB (A)
max. légtömegáramkb. 15,76 m3 / perc

 

Hőség idején jól jön, ha kéznél van egy ventilátor, amely kellemes, frissítő légmozgást szolgáltat a számunkra. A TF_231 asztali ventilátor a modern technológia és a kiváló minőség ötvözetét kínálja Önnek. Ez a ventilátor egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik, hogy kellemes hűvös légáramot biztosítson otthonában vagy irodájában. A ventilátor 23 cm lapátátmérővel rendelkezik, amely ideális méretű, hogy hatékonyan szellőztesse a teret. A lapátokat sűrű szövésű védőráccsal kombinálták, amely megakadályozza az esetleges sérüléseket vagy baleseteket, miközben biztosítja a hatékony légáramlást.

Az állítható fejdőlésszög lehetővé teszi, hogy szabadon irányítsa a légáramot a kívánt irányba. Ezáltal személyre szabottan állíthatja be a ventilátor elhelyezkedését és a légáramlás irányát, így maximális kényelmet biztosítva. A TF_231 ventilátor rögzített vagy forgó mozgási üzemmódban használható. Ha a rögzített módot választja, a ventilátor állandóan ugyanabba az irányba fog fújni. Ha pedig a forgó mozgási üzemmódot választja, a ventilátor 90 fokban fog oldalra mozogni, így a levegőt szélesebb területre osztva szét.

Asztali ventilátor, 23 cm

TF 231

Egy másik fontos jellemző a TF_231 ventilátor zajszintje, amely mindössze 48,8 decibel. Ez rendkívül alacsony zajszintnek tekinthető, így nem fogja zavarni a csendes tevékenységeket, mint például az alvást vagy a munkát. A ventilátor méretei 27 x 39 cm, így kompakt és könnyen elhelyezhető bármilyen asztalon vagy pulton. Nem foglal sok helyet, és könnyen hordozható, így szükség esetén könnyedén áthelyezhető más helyiségekbe. A TF_231 asztali ventilátor a modern design és a kiváló minőség tökéletes kombinációja, amely garantálja a hatékony légáramlást és a kellemes hűvös érzetet. Bármilyen helyiségben használható, és ideális választás az otthoni vagy irodai környezet frissítésére.

 

Vélemények

Asztali ventilátor, 23cm, fehér
Beszállítói raktáron
6 990 Ft