Állóventilátor távirányítóval, 40 cm, 40W

Termékverzió: Állóventilátor távirányítóval, 40 cm, 40W
Cikkszám: SFP_42
Tömeg: 3,5 kg/db
Garancia idő: 12 hónap
13 990 Ft
Beszállítói raktáron
Várható beérkezés: 2-5 nap
Normál szállítás : 1490 Ft

Adatok

Gyártó
Somogyi Elektronic
Termékverzió
Állóventilátor távirányítóval, 40 cm, 40W
Garancia idő
12 hónap

Termékleírás

TulajdonságRészletek
névleges lapátátmérő40 cm
lapát anyagaműanyag
állítható fejdőlésszögigen
állítható magasság109 cm – 129 cm
szélfunkciónormál, természetes szél és éjszakai üzemmód
távirányítóvan
oszcillálásvan (csak távirányítóról kapcsolható)
kikapcsolásidőzítésvan: 0,5–7,5 óra
ventilátorfokozatok3
teljesítmény40 W
zajszintLWA=53,6 dB(A)
légtömegárammaximális ventilátor-légtömegáram:F = 56,4 m3 / min
légsebességlegnagyobb légsebesség: c = 2,5 m/sec
tápellátás220-240 V~ / 50 Hz
távirányító tápellátása1 x 3 V (CR2025) gombelem, tartozék
méretØ42 x 129 cm
színfehér

 

Fedezze fel az FSP_42 fehér állóventilátor kényelmét és sokoldalúságát! Ez a modern és elegáns ventilátor minden szükségletét kielégíti, amikor a hűvös levegőre van szüksége. A 40 cm-es műanyag lapátok hatékony levegőáramlást biztosítanak, így kellemes hűvös érzetet keltve. A lapátok könnyűek és tartósak. Az alábbiakban bemutatjuk a ventilátor fő tulajdonságait és előnyeit:

Távirányítóval vezérelhető oszcilláció: Az FSP_42 ventilátor oszcilláló funkciója távirányítóról kapcsolható, így kényelmesen és könnyedén állíthatja a levegőáramlás irányát. A széles oszcillációs tartomány lehetővé teszi, hogy a frissítő levegő egyenletesen terjedjen szét a helyiségben.

Állítható fejdőlésszög: Az FSP_42 ventilátor fejdőlésszöge állítható, lehetővé téve Önnek, hogy a legmegfelelőbb szöget válassza. Így könnyedén irányíthatja a levegőáramlást a kívánt területre.

Állítható magasság: A ventilátor magassága állítható, így kényelmesen beállíthatja a megfelelő szintet. A 109-129 cm-es állítható magasság lehetővé teszi, hogy a ventilátort pontosan a megfelelő pozícióba helyezze, hogy optimális hűtést érjen el.

Különböző üzemmódok: Az FSP_42 ventilátor különböző üzemmódokkal rendelkezik, hogy alkalmazkodjon az Ön igényeihez. Választhat a normál üzemmód, a természetes szél üzemmód és az éjszakai üzemmód közül, hogy a legmegfelelőbb légáramlást biztosítsa a különböző helyzetekben.

FSP_42 Állóventilátor távirányítóval, 40 cm, 40W

Beépített időzítő: A ventilátor kikapcsolását időzítheti beépített időzítővel. Válasszon 0,5-7,5 óra közötti időtartamot, és a ventilátor automatikusan kikapcsol az előre beállított idő leteltével. Ez kényelmes megoldás lehet, ha például lefekvés előtt szeretné használni a ventilátort.

Magas teljesítmény és alacsony zajszint: Az FSP_42 ventilátor erős 40 W-os teljesítménnyel rendelkezik, hogy hatékonyan hűtse a levegőt. Ugyanakkor a zajszint mindössze 53,6 decibel, így zavartalanul élvezheti a kellemes légáramlást.

Az FSP_42 fehér állóventilátor mindenkit lenyűgöz a sokoldalúságával és elegáns designjával. Legyen otthonában vagy irodájában, ez a ventilátor garantáltan hűvösebb és kényelmesebb légkört teremt. Válassza az FSP_42-t, és élvezze a frissítő levegőt bármikor és bármilyen beállítással, amire szüksége van!

Vélemények

Állóventilátor távirányítóval, 40 cm, 40W
Beszállítói raktáron
13 990 Ft